Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Této ženě rozsápal pes ruce. Neviděli jste drsný zvířecí útok?

Autor: shp - 
6. června 2016
20:05

To je ona. Žena, které kříženec bandoga rozsápal ruce a drsně ji zranil. Nebyli jste svědky útoku v Hronově na Náchodsku? Policie hledá lidi, kteří napadení zvířecí silou viděli.

Hlídání psa se zvrtlo v tragédii. Psa původně hlídal kamarád majitele, který zvíře později předal své kamarádce, která ho předala své přítelkyni. Na 27letou ženu nakonec zaútočilo zvíře, které chtěla vyvenčit.

Policie nyní hledá svědky celé události. Zvíře na ženu zaútočilo v parku. Rozsápalo jí ruce a žena musela být nakonec převezena vrtulníkem do nemocnice.

Podle odborníků muselo zvíře zaútočit kvůli jinému psovi nebo člověkovi. Očité svědectví by mohlo do případu vnést světlo, které by vše objasnilo. Napadená stále leží v nemocnici. 

 

 

hofihofi ( 6. června 2016 22:45 )

Lidi jsou hovada, za par chvil mel 4 pany, tak se nedivte, kdyz lidi takto zachazeji se psem, kdovi jestli ho nechtela trestat, kdyz ji odmitl poslusnost, ani bych se nedivil.

naidka ( 6. června 2016 20:30 )

Jestli byl za tím útokem nějaký jiný pes nebo osoba, tak to musí vědět ona nejlíp nebo to na někoho chce svést, že psa vyprovokoval.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání