Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Lékařka pomáhala muži při epileptickém záchvatu, příbuzní ji napadli

Lékařka z Kroměříže tvrdí, že ji napadla rodina muže, kterému chtěla pomoci při epileptickém záchvatu.
Lékařka z Kroměříže tvrdí, že ji napadla rodina muže, kterému chtěla pomoci při epileptickém záchvatu.  (Autor: TV Prima)
Autor: shp - 
5. června 2016
20:50

Přijela zachránit lidský život, odměnou jí byly nadávky a napadení. Lékařku ze sanitky napadli v Kroměříži příbuzní muže, kterému pomáhala při epileptickém záchvatu. Rodina však tvrdí něco jiného.

Lékařka záchranné služby z Kroměříže byla při záchraně pacienta při epileptickém záchvatu napadena příbuznými, informovala TV Prima. Žena prý za 16 let své kariéry nic podobného nezažila.

Vše začalo poté, co lékařka řekla příbuzným, že bude muž po ošetření možná večer propuštěn. Jakmile rodina slyšela, že bude muset zajistit odvoz, bylo zle. Muž s epileptickým záchvatem byl navíc podle lékařů opilý.

Chtěla jsem utéct do auta, kde mezitím posádka nakládala pacienta. Takhle mě začal rvát za ty vlasy dolů. Vlastně mi utrhnul perlu z té náušnice,“ vypověděla napadená, která má po těle viditelné modřiny.

To bylo, jako kdybychom tam vypustili hejno sršňů. Spustila se nehorázná vlna slovní agrese, která vyústila v napadení lékařky,“ potvrdil záchranář František Bystrický. Jenže rodina to vidí jinak.

V žádném případě jsme ji nenapadli. Dostala nervy, vzala desku, hodila ji na zem a začala ječet: Vy jste mi vytrhl desku z ruky a říznul jste mě,“ tvrdí jeden z příbuzných. Případem se již zabývá policie.

Frank123 ( 7. června 2016 12:47 )

Zdravím všechny .Samozřejmě se mi neliby postup Romů vůči Paní která se snažila zachránit lidsky život.Neliby se mi jak někteří lodi zde komuntuji své debilno nazory . Nedávno jsem četl ve spravach ze jedna česká porodila pedofilovi dítě které znasilnoval.je to da se říct čerstvá aktuality ze sveta bílých lido .myslím si ze nic ohavnejsiho na tomto světě není .Vážení Gadzove než začnete posuzuvat některé hloupé romy.Tak se nejdříve podívejte sami na sebe čeho stě vy schopni nejvíc násilný aktu páchaných na malých nrzletilich deti

salto ( 6. června 2016 08:34 )

Jsme rasisti a neumíme se k nim chovat

Syda ( 6. června 2016 06:11 )

No jo, jak není odvoz zpátky je zle.

vlasticka ( 6. června 2016 03:27 )

Je mi naprosto jasný, kdo to byl, tohle tu dělá jen jedno etnikum.

bestteckaie ( 5. června 2016 23:23 )

 Tyy, nedelej do mne cigaana tyy. Uvidis u soudu ty pakoo. Ti r8kam, nedelej do mne, tyy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání