Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Nepoznáte mladíky? Mohli by být klíčem k záhadnému vloupání

Neviděli jste tyto dva mladíky?
Neviděli jste tyto dva mladíky?  (Autor: Policie ČR)
Autor: shp - 
4. června 2016
13:30

Pohybovali se v místě, kde byl vyloupen rodinný domek v Lelekovicích v Jihomoravském kraji. Oba mladíci by mohli být klíčem k záhadné loupeži. Neviděli jste je?

Neznámý pachatel se v úterý 26. května vloupal po poničení vstupních dveří do příbytku seniorky (88). Zloděj z něj ukradl příruční trezorek plný šperků v hodnotě 15 tisíc korun.

Policistům se v průběhu vyšetřování podařilo získat záběry z bezpečnostních kamer z blízkého okolí, na nichž se v době, kdy byl dům vykraden, pohybují dva mladíci.

Ti by k případu mohli podat přinejmenším důležité svědectví. Informace, které by pomohly policistům ztotožnit oba mladíky, volejte na tísňovou linku 158 nebo přímo kuřimským policistům na telefonní číslo 602 646 993.

Popis prvního muže: věk 20–25 let, štíhlá postava, výška 175–185 cm, hnědé kratší vlasy, oblečen do khaki bundy s kapucí, černé kalhoty, na nohou hnědé pracovní boty.

Popis druhého muže: věk 20–25 let, štíhlé postavy, výška 175 cm, hnědé kratší vlasy, khaki bunda, černé kalhoty, na nohou tenisky Nike, na zádech kostkovaný batoh černošedé barvy, v ruce pet lahev červené barvy.

Video  Policie pátrá po těchto dvou mladících, které zachytila v Lelekovicích kamera.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání