Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Kristýnka (16) je už tři dny nezvěstná: Dej aspoň vědět, jestli jsi v pořádku, prosí zoufalí rodiče

Kristýna (16) jela na návštěvu do Prahy a zmizela, rodiče po ní zoufale pátrají.
Kristýna (16) jela na návštěvu do Prahy a zmizela, rodiče po ní zoufale pátrají.  (Autor: Policie ČR)
Autor: lm, dce - 
22. května 2016
13:53

Už tři dny trnou strachy o svou milovanou dceru. Kristýna Jonová (16) z Českolipska se ztratila 19. května v Praze. Rodiče o ní mají velký strach a prosí dívku, aby jim alespoň dala vědět, jestli je v pořádku.

Kristýně je šestnáct let a bydlí na Českolipsku. Dívka byla ve čtvrtek na návštěvě u příbuzného v Praze. Odpoledne se pak měla sejít se svým známým z letního tábora, který podle rodičů ale není žádný svatoušek.

„V odpoledních hodinách se sešla s bývalým známým z táborů a poté spolu odešli. Nevíme, jestli dobrovolně, je to 18letý muž, byl vyhozen rodiči z bytu, takže nějakej grázl. Teď se mohou pohybovat po celé rebublice,“ řekli rodiče Blesku. Mladík je prý navíc vyšetřován kriminálkou pro trestný čin. 

Zoufalí rodiče mají o svou milovanou dceru velký strach. „Prosíme, pošli nám alespoň zprávu, že jsi v pořádku,“ vzkázali.

Kristýna je 164 až 165 centimetrů vysoká, zdánlivě vypadá na 18 let. Je štíhlá, má špinavě blond vlasy a modré oči. Pokud máte o dívce jakékoliv informace, můžete je sdělit policii na lince 158.

Pátrání po Kristýně Jonové Pátrání po Kristýně Jonové | Policie ČR

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání