Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Richard Kluka zmizel z domova, mohl by se pokusit o sebevraždu. Neviděli jste ho?

Richard Kluka zmizel z domova, mohl by se pokusit o sebevraždu. Neviděli jste ho?
Richard Kluka zmizel z domova, mohl by se pokusit o sebevraždu. Neviděli jste ho?  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
28. května 2016
22:09

Policie hledá čtyřicetiletého Richarda Kluku z Liberce, přítelkyně ho pohřešuje od pátku. Nelze vyloučit, že by se mohl pokusit spáchat sebevraždu. Pohřešovaný muž se pohybuje v tmavě šedém voze Renault Laguna s registrační značkou 4L5 8068, sdělila ČTK krajská policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

"Pohřešování muže oznámila libereckým policistům jeho přítelkyně, která ho naposledy viděla v pátek ráno krátce před sedmou hodinou v místě bydliště v Liberci," sdělila mluvčí. Muž pak v poledne nepřišel na domluvenou schůzku a od té doby o sobě nepodal zprávu. Jeho mobilní telefon je podle policie v současné době nedostupný.

Richard Kluka, který v říjnu oslaví jednačtyřicáté narozeniny, je vysoký 183 až 188 centimetrů, střední postavy. Má krátké hnědé vlasy a modré oči. Kulhá na pravou nohu. Naposledy měl na sobě bílý svetr, modré rifle a černé sportovní boty Puma.

Policie žádá o pomoc veřejnost. "Veškeré informace k výskytu či pohybu pohřešovaného muže nebo jeho vozidla je možné sdělit na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na lince 158," dodala Sochorová.

Richard Kluka zmizel z domova, mohl by se pokusit o sebevraždu. Neviděli jste ho? Richard Kluka zmizel z domova, mohl by se pokusit o sebevraždu. Neviděli jste ho? | Policie ČR

fistron ( 28. května 2016 23:29 )

Nějako moc sebevražd

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání