Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Daniela hledá ztraceného brášku: Než ho adoptovali, jmenoval se František

Autor: ljš - 
16. května 2016
17:58

Je mu už dvaadvacet a zřejmě netuší, že má sestru. Jako malé děti totiž sourozence Pytlíkovy rozdělila adopce. Daniela se ale svého bratra po letech snaží usilovně najít. Na facebooku už její dojemný příspěvek sdílelo přes 11 tisíc lidí.

Pátrání po úřadech své ovoce nepřineslo, a tak se Daniela rozhodla využít sociální sítě. „Už nevím kudy kam, a proto to zkouším touto cestou,“ uvedla své vyprávění na facebooku. Připojila také fotografie rozesmátého modrookého blonďáčka, které jsou tím jediným, co jí po bratrovi zbylo.

Indicií, které by mohly vést k jeho nalezení, je bohužel málo. Přesto ale věří, že má naději na úspěch. „Můj bráška se ve dvou letech před osvojením, či adopcí jmenoval František Pytlík. Narodil se 5. prosince 1993 v Chrudimi. Než jsem o něj přišla, tak pobýval v dětském domově, patrně v Holicích,“ vypočítala Daniela vše, co o svém sourozenci ví.

Její příběh během dvou týdnů chytl na facebooku za srdce tisíce lidí a šíří se dál. „Snad se dostane k tomu pravému človíčkovi,“ věří dívka.

Víte, kdo by ztraceným Danieliným bratrem mohl být? Napište nám na tip@blesk.cz, nebo volejte na 724 014 586.

oldnavy ( 16. května 2016 21:09 )

Co takto obrátit se na POŠTU PRO TEBE ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání