Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Znásilnil expřítelkyni a pokusil se zavraždit jejího bratra: Dostal 17 let

Autor: ČTK ljš - 
17. května 2016
10:05

Michal Bejr by měl za pokus o vraždu 13letého chlapce a opakované znásilnění jeho starší sestry strávit 17 let ve vězení. Rozhodl tak ústecký soud.

Soud se v rozsudku ztotožnil s podanou obžalobou. Bejr s dívkou více než rok žil. Loni v létě se s ním rozešla. Bejr ji podle soudu nejprve na konci července znásilnil v autě. Na začátku září vniknul do bytu jejích rodičů, kde zaútočil na dívčina třináctiletého bratra. Škrtil ho tkaničkou, až upadl do bezvědomí. „Toto jednání ho bezprostředně ohrožovalo na životě. Následně nechal poškozeného v bezvědomí ležet v kuchyni," řekl při vynesení rozsudku předseda trestního senátu Roman Felzmann.

Následně se Bejr podle soudu vydával za matku oběti na sociální síti Facebook a dívku vylákal do bytu s tím, že její mladší bratr je nemocný. Po příchodu do bytu Bejr podle žalobce dívku brutálně znásilnil. Oběť podle lékařů dosud trpí posttraumatickou poruchou a dochází k psychiatrovi.

Bejr připustil útok na chlapce, zdůvodňoval ho ale afektem. Znásilnění popíral.

Lukas_Holub ( 7. září 2016 19:50 )

Dobrý den, v současné době je potřebné, aby se dokázaly bránit nejen dospělí ale i děti. Naučit se řešit různé situace obtěžování a napadení jak od vrstevníků, tak od dospělých osob. Více informací naleznete v článku zde: http://www.ewto.cz/wingtsun-pro-deti-a-mladez.html a zde: http://www.ewto.cz/bran-sve-hranice.html Lukáš Holub, lektor sebeobrany WingTsun www.ewto.cz

MARTINBENES37 ( 17. května 2016 12:18 )

NÁBYTEK KOLINA, SPUSTIL NA NETU NEJVĚTŠÍ ESHOP S NÁBYTKE, MASAKR NEJVĚTŠÍ VÝBĚT, BEZKONKURENČNÍ CENY , SLEVY 50% NA VYBRANÝ SORTIMENT A BONUS, PRO DNEŠNÍ KUPUJÍCÍ DALŠÍCH 25% !! http://www.nabytekkolina.cz/kategorie-produktu/kuchyne/kuchynske-linky-260-cm/ NABYTEKKOLINA.CZ VYUŽIJTE DNEŠNÍ SLEVY NA PLNO !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání