Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Na Kolínsku sjelo auto do rybníka: Zraněnou ženu odvezl vrtulník

Autor: ČTK ljš - 
17. dubna 2016
21:54

Na Kolínsku sjelo v neděli do rybníka auto se třemi lidmi. Dva dokázali sami vyplavat, jedna žena musela být vyproštěna a záchranáři ji na místě resuscitovali. Do nemocnice ji pak přepravil vrtulník.

Auto sjelo z dosud neznámých příčin do rybníka Sandberg u Kolína. „Byly tam tři osoby, dvě vyplavaly a třetí se věnují záchranáři,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Truxa. Hasiči na místo povolali jeřáb, aby auto z vody vytáhl.

Okolnosti nehody policie vyšetřuje.

salto ( 18. dubna 2016 15:37 )

Sandberk znám, co tam tedy na tom tankodromu dělala?

grostr ( 18. dubna 2016 15:00 )

Ty jsi opravdu kus v-la vůbec nevíš jaká tam je cesta a jak se to stalo a po čem tak zavři papulu a jeď třeba na mars

grostr ( 18. dubna 2016 11:22 )

Ty jsi opravdu *** myslím si že kdybys věděl jak se to stalo a kdy tak myslím si že bys tam taky skončil. Jsi opravdu nepřející ***. A pro upřesnění za to ona nemohla nejsem přející člověk ale až budeš mít vážnou nehodu a náhodou skončíš na JIPce tak si na mě vzpomeň. Nebo řečeno co kdyby tam umřela tvá přítelkyně snoubenkyně nebo žena to je jedno ale jak by ti asi bylo ?

grostr ( 18. dubna 2016 11:04 )

Tohle zrovna moc vtipné neni žena umřela v nemocnici a pokud nevíte jak se to stalo nebo jste tam nebyli tak radši mlčte byla to má dobrá kamarádka odpočinek v pokoji Zuzi budeš nám všem chybět . A jen pro ostatní nestalo se to v rychlosti a ani já ještě pořádně nevím jak ale tam kdybys jel rychle i s SUV tak ti garantují že si urveš i spoiler.

salto ( 18. dubna 2016 08:34 )

Ono neplave?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání