Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dominik narazil na motorce do pilíře: Život mu zachránil anděl v SUV. Policie hledá viníka

Autor: rc - 
17. dubna 2016
17:50

Tragicky by dopadla nehoda, která se odehrála minulou sobotu ve Starém Plzenci. Chlapec jménem Dominik mířil na motorce směrem na Olympii, když ve vysoké rychlosti narazil do viaduktu. Ovšem jako zázrakem kolem projížděl muž v černém SUV, který mu zachránil život. Viník, jenž nehodu zapříčinil, se však stále hledá…

Policie rozjela pátrání po řidiči, který nejspíše zavinil nehodu ve Starém Plzenci. Minulou sobotu na cestě z Plzence do Olympie havaroval mladík jménem Dominik na motorce. Chlapec ve vysoké rychlosti narazil do pilíře a po nárazu zůstal zaklíněn mezi motorkou a zdí viaduktu.

Přestože kolem místa nehody projelo podle serveru Krimi Plzeň nespočet aut, motorkáři přispěchal na pomoc až řidič černého SUV. Asi pětačtyřicetiletý muž chlapci svým kapesním nožíkem odřízl popruh přilby, který měl zaříznutý hluboko do krku a téměř se na něm oběsil. Pak hrdina přivolal záchranku a u nebohého chlapce zůstal až do příjezdu lékařů.

Dominik stále leží v nemocnici v kritickém stavu a policie žádá o pomoc případné svědky. Pravděpodobné totiž je, že nehodu způsobil jiný řidič.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání