To je smutný, škoda, byla mladá, měla život před sebou,“ napsala jedna z fanynek pořadu na sociální síť, když se zpráva o smrti blondýnky Kristýny rozšířila. A v podobném duchu se nese většina vzkazů. 

Velice mě to mrzí, moc jsem jí v Prostřeno fandila, usměvavá a super holčina. Škoda mladého života. Upřímnou soustrast rodině a nejbližším přátelům,“ tak zněl další komentář. Tragédie, není víc co dodat!,“ uvedla další žena.

I když Kristýnu většina lidí lituje a posílají jí vzkazy do nebe, ozývají se i hlasy, které upozorňují na další věci. Pardon, ale v tomto případě spatřuji za veliké štěstí to, že s sebou při svém nezodpovědném chování nevzala i nějakou mladou rodinu. Tato událost ve mně nevzbuzuje lítost, zavinila si to sama,“ zněl jeden z komentářů. A nebyl jediný. Sama šla svému osudu naproti, prý nebyla ani připoutaná. Jediný štěstí, že nevzala někoho s sebou.

Video
Video se připravuje ...

Smrt v Prostřeno! Kristýna (†23), která se hádala s Marcelem, se zabila! FTV Prima

Kristýna v neděli jela svým autem šílenou rychlostí po silnici nedaleko Starého Plzence, údajně závodila se svým přítelem, který jel za ní ve svém voze. Nezvládla řízení a vylétla ze silnice. Na místě byla resuscitována, ale už jí nebylo pomoci.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno: Kristýně tečou nervy! Její jídlo přirovnali ke žrádlu pro prasata! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Kristýna v Prostřeno vyhodila lakýrníka Marcela od stolu: Zavolám na něj policajty! FTV Prima

VŠE O KRISTÝNĚ A POŘADU PROSTŘENO ČTĚTE >>> ZDE!!!

Fotogalerie
12 fotografií