Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zvrat v případu Nečesaný: Státní zástupkyni chtějí žalovat za znevážení Nejvyššího soudu!

Autor: dce - 
12. dubna 2016
17:41

Případ Lukáše Nečesaného, který byl před několika dny znovu odsouzen na 13 let do vězení za pokus o vraždu kadeřnice, má dohru. Spolek Šalamoun, který se zabývá podporou nezávislé justice, podal podnět k podání kárné žaloby na státní zástupkyni Lenku Faltusovou! Podle nich znevážila Nejvyšší soud.

Prvního dubna Krajský soud v Hradci Králové odsoudil již podruhé Lukáše Nečesaného na třináct let do vězení. Podle obžaloby v únoru 2013 napadl kadeřnici v Hořicích na Jičínsku. Měl ji praštit dřevěným polenem do hlavy a okrást. Lukáš byl odsouzen už v lednu 2014. Nejvyšší soud ovšem loni v květnu rozsudek zrušil a Lukáše propustil na svobodu.

Případ se vrátil na kraj, ale ten rozhodl opět stejně. Dále bude vše řešit odvolací soud. Vypadá to, že u soudu stane i státní zástupkyně z tohoto případu. Při posledním jednání u soudu totiž zaznělo mnoho ostrých výroků, a to i na adresu Nejvyššího soudu právě z úst státní zástupkyně Lenky Faltusové.

„Rozhodnutí Nejvyššího soudu považuji za tendenční, obsahuje podle mě chyby,“ zahájila svou závěrečnou řeč u soudu s Nečesaným Faltusová.

"Šalamoun, spolek na podporu nezávislé justice v ČR, podal dne 9. 4. 2016 podnět Vrchní státní zástupkyni Lence Bradáčové k podání kárné žaloby na státní zástupkyní KSZ Hradec Králové Mgr. Lence Faltusové, která dle našeho názoru hrubě znevažuje Nejvyšší soud České republiky," uvedl na Facebooku Václav Peričevič.

"Praxi dělám už delší dobu, já jsem se nikdy nesetkal s takovou arogancí vůči takové autoritě jakou je Nejvyšší soud. Panu Nečesanému se také nelíbil rozsudek váš, ani pak druhý, třetí. S rozsudkem nesouhlasil, ale respektoval ho, sbalil tašku a nastoupil do vězení, byť dál bojoval. Státní zástupkyně ale Nejvyšší soud nerespektuje," prohlásil u soudu Nečesaného advokát.

rumungro ( 13. dubna 2016 08:25 )

Taťulda zloděj,synáček feťák a násilník a o mamince nechci radči nic vědět.

jerry ( 13. dubna 2016 06:37 )

Protože to píše Blesk.

peecek ( 13. dubna 2016 05:11 )

 Spolek šalam,.. šmoulů, je skupinka blbėčků a v čele s největším blbėčkem Johnem Bokem se přiživují na známých procesech za úplatu. (oni samozřejmě tvrdí, ze tomu tak není) Fakta a ani důkazy je nezajimaji, podstatné pro ně je,že veřejnost a někteří další pitoméckové mají pochybnosti. V tomto případě vysolil L.Nečesaný šmoulům pěknou odměnu. A o to jde především.

karlos2611 ( 12. dubna 2016 23:31 )

Plně se všemi názory souhlasím. Faltusová se totiž asi jediná neposrala z té mašinérie, kterou rodina "Rozcuchaných" proti ní a všem, kteří chtějí jejich vrahounkovi ublížit. Šalamoun je banda blbů, kteří se zajímají pouze o to, co jim předloží obhajoba, ale fakta je nezajímají. Lepší by určitě bylo, kdyby jim kluk zůstal venku, protože je majitelem všeho, co jejich rodina vlastní. Kvůli zlodějině to papínek vychcaně přepsal na synáčka feťáčka. Je to fraška

babisovakobliha007 ( 12. dubna 2016 21:48 )

vám palce nahoru za vaše názory. To tu sleduju delší dobu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání