Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Cizinec v Plzni zmasakroval dívku rozbitou lahví: Útočník už čeká na soud ve vazbě

Cizinec v Plzni zmasakroval ženu rozbitou lahví: Slovenský bezdomovec už čeká na soud ve vazbě (ilustrační foto).
Cizinec v Plzni zmasakroval ženu rozbitou lahví: Slovenský bezdomovec už čeká na soud ve vazbě (ilustrační foto).  (Autor: archiv Blesku)
Autor: dce - 
6. dubna 2016
12:06

Absolutně nepochopitelného násilí se dopustil slovenský bezdomovec v Plzni. Bez jakékoliv provokace vyrazil proti kolemjdoucí ženě a začal ji bít lahví, kterou ji později i pořezal v obličeji a na krku. Žena přežila, ale bude mít doživotní následky! Muž skončil ve vazbě.

Šestatřicetiletý cizinec napadl ženu v Plzni v ulici Manětínská v devět večer minulé úterý. Vyrazil proti ní a lahví ji začala bít zejména do obličeje a hlavy. Když se žena snažila bránit, muž ji podle serveru Krimi-Plzeň.cz zlomil ruku!

Útok byl tak brutální, že skleněnou nádobu po několika úderech o hlavu napadené ženy rozbil. I poté poškozenou ještě několikrát zbytkem láhve udeřil. Napadená se snažila v útoku agresorovi zabránit, nakonec musela utéci do nedalekého křoví a tam se před dalším násilím schovat,“ uvedla policejní mluvčí Hana Štefflová

Žena skončila s tržnými poraněními po celé hlavě v péči lékařů. Policisté začali po agresorovi ihned pátrat a podařilo se jim ho brzy najít.Nejdříve putoval na policejní služebnu, kde si 1. dubna vyslechl obvinění. Poté byl na základě podnětu k návrhu na vzetí do vazby převezen do vazební věznice,“ doplnila mluvčí.

Muži hrozí za pokus o těžké ublížení na zdraví až deset let ve vězení.

elissa ( 21. prosince 2016 18:49 )

 Panebože, ako mi jej je ľúto. ((((((

dedeha ( 6. dubna 2016 18:21 )

Chlapci v Cesku, roz.jebte mu tak drzku, aby sa cu.r.ak nespoznal v zrkadle. Je mi luto toho dievcata, zial taki debi.li najdu vsade.

zenina ( 6. dubna 2016 16:01 )

 Takovýho bych poslala makat a pořádnou dřinu,ať kouká vydělat na plastiku

kradu ( 6. dubna 2016 15:51 )

nacpat mu tu flašku do prd.ele a párkrát zatočit zmr.dovy

darkmarek ( 6. dubna 2016 15:00 )

Dokud všichni lidé nebudou mít kde bydlet tak se tohle bude dít a bezdomovci tohle budou dělat. Ale karma je dostihne!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání