Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vražedkyně Olga Hepnarová: Rozhodla se zabíjet kvůli sexu?

Autor: Etienne Blaha - 
21. března 2016
05:02

Stála za masovou vraždou osmi lidí sexuální frustrace? Olga Hepnarová (†23), která přejela a zabila na pražském chodníku osm lidí, byla údajně lesbicky založená. Jak to měla se sexem?

Drobná dívka byla problematická už odmala, v 16 letech se proto dostala do psychiatrického zařízení v Opařanech. Kromě „léčby“ si tady ale také začala uvědomovat svou sexuální orientaci – přitahovaly ji ženy.

Objev však pro Olgu neznamenal vysvobození. Naopak. Považovala se za „sexuálního mrzáka“ a nedokázala se uspokojit. Komunistická doba jiné orientaci nepřála, a tak její snahy navazovat kontakt zapadaly do obrazu blázna. I ve filmu Já, Olga Hepnarová, který bude mít premiéru 24. března, je mimo jiné zachycena scéna, kterak Olga „balí“ na parketu jinou dívku svou odhalenou hrudí.

Video Vražedkyně Hepnarová jak ji neznáte: Ve filmu se objeví nahá! - Bontonfilm
Video se připravuje ...

Homosexualita jí ale nebránila navázat vztah s mužem. Miroslav David byl nejen její přítel duševní, ale prý i intimní. Možná v tom bylo konečně něco víc než jen sex, na zkušenosti s ženami ale nezanevřela. Sama se pak o neuspokojení jako jedné z motivací zmínila v dopise, který krátce před činem hodila do schránky pro Mladý svět a Svobodné slovo: „Jsem sexuální mrzák. Neschopná navázat a vytvořit kloudný lidský vztah. Jsem zničený člověk,“ uvedla.

 

Vše o Olze Hepnarové na Blesk.cz naleznete ZDE

OlHepnarova ( 9. února 2017 21:25 )

Mnoho lidí má stejný život jako ona, s rozdílem nevraždí ostatní ale většinou spáchají sebevraždu (to ale není řešení)... Navíc jedinci, kteří zjistí, že jsou homosexualní/bisexualní to nesou hodně těžce (období comming outu), ale ona to neměla komu říct, když na ní každý sral... Vzpamatujte se druhým se má pomáhat a ne je ještě víc deptat aby se dostali do takových sraček a konali pak takto...

pelagie ( 21. března 2016 22:29 )

Hlavně že to toho montujete komunisty, trapné

mixer ( 21. března 2016 22:19 )

Mám načteno vše co o ní vyšlo,resp.bylo dostupné.Dokumenty,všechno.Ten názor o sex.frustraci souhlasí.Navíc v její rodině to bylo divný,ty vztahy a vše.Není to o režimu,jak si někteří myslí,že ji to k tomu dohnalo.Ona především nenáviděla své rodiče,hlavně otce.Zdá se,že v pozadí se něco skrývá,ta její silná nenávist jakoby naznačovala,že mezi ní a otcem došlo k něčemu hnusnému,pravděpodobně ji zneužívasl jako malou.Ta rodina byla "nobl",vše se tutlalo,matka "nic nevěděla".Strčili ji pak do polepšovny,tam zažila šikanu a sex.ponížení.Potom o sobě mluvila jako o sex.mrzákovi,neboť nebyla schopna orgasmu.Terve až se ženou ztratila zábrany.To jenom potvrzuje,že byla blokovaná proti mužům,kvůli otci vlastně odešla z domova při první možné příležitosti a už nikdy ho nechtěla vidět.Byla inteligentní,dobře se učila,ale traumata z dětství,špatného přístupu rodiny,která venku byla hogofogo,doma horror.To je celé její tajemství.Matka byla tuším doktorka,zametala všude stopy.Pro OH bylo snazší i pro sebe samu,schovat to za režim,neb o rodině nesměla ceknout.Jenom jednou se komusi málem svěřila, skoro získal její důvěru,ale o to víc pak se uzavřela do sebe.Její otec byl také nějakého vyššího postavení i sestra,nesnášeli se tam vzájemně mezi sebou všichni. Když byla ve škole "divná",vyřešila to rodinka tím,že jí šoupli do té polepšovny.(Pokud je dítě zneužito,většinou se divné pak jeví,tenkrát se to ale nepřipouštělo,nebylo to jako dnes)

nyxx ( 21. března 2016 16:15 )

Fučík zrádce byl a ty víš hovno, púrotože Hepnarová na ženské opravdu byla.

zednik ( 21. března 2016 11:41 )

Nejsmutnější je, že jaký názor je ten nejsprávnější protlačují právě ti, jejichž rodiče v době Hepnarové ještě močili do plen. Bavlněných Ale mají ho nejagresivnější, tedy i nejsprávnější. Kdyby nebyl ten film, ani by nevěděli , že nějaká Olga Hepnarová žila...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání