Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jeden opilec v Kladně řídil dopravu, druhý šel policistům vypustit kola

Jeden opilec v Kladně řídil dopravu, druhý šel policistům vypustit kola.
Jeden opilec v Kladně řídil dopravu, druhý šel policistům vypustit kola.  (Autor: Městská policie Kladno)
Autor: dce - 
10. března 2016
13:22

Skupinku opilých výtržníků vyšetřovali o víkendu policisté v Kladně. Jeden z nich se na křižovatce pokoušel řídit dopravu, druhý mezitím vypouštěl policejnímu vozu kola. A zbytek se tomu smál.

Městští policisté z Kladna měli v sobotu už od rána dost napilno. Skupinka asi devíti mužů zjevně pod vlivem alkoholu zde začala tropit téměř kaskadérské kousky. Jeden z nich si stoupl doprostřed křižovatky ulic Dr. Foustky a Mostecká a snažil se zastavovat auta.

„Strážníci muže zajistili a zjistili, že se jedná o sedmadvacetiletého Pražana, který své jednání obhajoval slovy ‚já jsem to hlídal kvůli vám‘,“ uvedla mluvčí městských policistů v Kladně Markéta Fröhlichová.

Jeho kamarád byl ovšem ještě o stupeň drzejší. Přikradl se k vozu městských policistů a začal mu vypouštět kolo. „Mužovu činu přihlíželi ještě dva jeho kamarádi, kteří mu také poskytovali krytí a evidentně z toho měli velkou radost, jak ukázal záznam z vozidlové kamery. I tohoto muže strážníci zadrželi,“ informovala mluvčí.

„Pětadvacetiletý Kladeňan nejprve tvrdil, že pouze sundal čepičku z kola, později se však za své jednání omluvil,“ doplnila Fröhlichová.

Policisté u obou mužů nakonec provedli dechovou zkoušku na alkohol. Prvnímu naměřili 1,95 promile, druhému 1,30. Jejich jednání bude řešeno jako přestupek.

vrahrychtar ( 10. března 2016 18:44 )

Vasek by mel radost az na kost jak se pekne vysemenil....

moiaza ( 10. března 2016 16:28 )

 Vy byste chtěli chtěli Havlovy dětí bít? Proč? Že se jen dobře baví? To se nedělá.

welcomet ( 10. března 2016 13:51 )

Pendrekem přes držku a jedeme dál.

placenta ( 10. března 2016 13:31 )

samá kofola se nedivím

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání