Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zloději vyzkratovali lampy a »očesali« škodovky: Zmizely součástky, světla i přední kapoty

Autor: Helena Lacinová - 
8. března 2016
21:00

Světla, součástky, ale co je neuvěřitelné, i kapoty. To vše odmontovali zloději ze sedmi škodovek zaparkovaných v noci na pondělek v Okružní ulici v Jirkově u Chomutova. Do vozů se dostali po rozbití předního okénka.

Nešťastní majitelé spatřili v pondělí ráno svá vozidla důkladně očesaná. „V neděli večer zhasly lampy nad silnicí. Viděl jsem to z okna, ale nepřikládal tomu žádný význam,“ řekl v pondělí obyvatel Krušnohorské ulice.

Dokonalé prostředí pro krádež si připravil nejspíš organizovaný gang. „Museli to mít dost dobře připravené,“ míní starosta Jirkova Radek Štejnar. Dodal, že lampy veřejného osvětlení byly vyzkratované. „Technici podniku služeb jinou závadu nezjistili. Ihned vše uvedli do pořádku,“ řekl starosta Jirkova Radek Štejnar.

„Šlo o různé typy škodovek. Poškození se hlásili v průběhu dne a celkovou škodu budeme znát později,“ uvedla policejní mluvčí Marie Pivková. Policisté se s napadením tolika aut najednou dlouho nesetkali. Krádeže aut a vykradená auta však patří k nejčastější trestné činnosti v okrese.

moiaza ( 8. března 2016 22:26 )

 A bude hůř. Havlovy dětí hýří fantazii. Za železo neplatí, tak si pomáhají jinak. Havlová mládež, to je jiný level, jak říkají puberťáci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání