Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lidský hyenismus: Policista v Praze našel osm štěňat v kufrech a igelitce!

Autor: dce - 
25. února 2016
16:41

Velmi překvapivý nález se podařil městském policistovi z Prahy. Na obchůzce se mu podařilo najít tři odhozené kufry a jednu igelitku. Jenže zavazadla se hýbala a kňourala!

Pět pejsků a tři fenečky našel okrskář z Prahy 5 v parku. "Celkem osm štěňat někdo zavřel do tří kufrů a jednoho pytle a odvezl do odlehlé části Vidoule, kde je pohodil na cestu," uvedl mluvčí městských policistů Rudolf Rubeš.

Strážník na místo zavolal kolegy z odchytu, kteří štěňata převezli do útulku v Troji, kde se jim dostalo odborné péče a mají se víc než dobře.

Video Policista v Praze našel osm štěňat v kufrech a igelitce! - Městská policie Praha
Video se připravuje ...

maledivy2016 ( 20. září 2016 03:27 )

Tak co vy bando v Blesku a sqadro spocených sadistů zakomplexovanců zde,už se ukájíte ubohejma a trapnejma komentařema za klávesnicí,vy smradlouši srabácký,ktery by jste přímo do očí nikomu nedokázali říct ani sebemenší výčitku???Jste plný srabacký zloby a primitivismu..okolí vás nebere tak se kompenzujete zde,co?Ale tady vas má normální člověk na háku,tak si tu třeba chcipni lůzo.

naidka ( 26. února 2016 07:48 )

Nad zvířata se povyšují jen nedomrlí chcípáci. Tato diskuze je toho příkladem.

obluda.pb ( 25. února 2016 21:24 )

V tvém případě je tedy ta otázka zcela namístě? Ty rozhodně normální nejsi. Kam teda chčiješ...?

obluda.pb ( 25. února 2016 21:20 )

Ty máš děti, odpade?

bibijana ( 25. února 2016 20:48 )

jednou budeš i ty, primitive, močit a kadit do plínek a pak ti v tom tu tvoji držku nevymáchanou personál v LDN vymáchá zase tobě.Jsi hulvát a provokatér a tyhle vlastnosti se věkem násobí.Všichni tě budou nenávidět a dají ti to patřičně najevo. Nebudu se s takovým kanálem a fekálem jako jsi ty, už zabývat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání