Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zabiju vás a podříznu: Vnučka na Slovácku týrala rok a půl svou rodinu

Zabiju vás a podříznu: Vnučka na Slovácku týrala rok a půl svou rodinu (ilustrační foto)
Zabiju vás a podříznu: Vnučka na Slovácku týrala rok a půl svou rodinu (ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: dce - 
22. února 2016
14:35

Osmadvacetiletá žena ze Slovácka byla vykázána z domu poté, co její rodina už nezvládla psychický teror a zavolala policii. Žena více než rok a půl týrala své rodiče i prarodiče, a dokonce jim vyhrožovala i smrtí.

„V neděli přijali policisté na tísňové lince oznámení, že ve společné domácnosti v rodinném domě dochází k slovnímu napadání seniorky. Policisté se na místě dozvěděli, že žena vulgárními výrazy napadla své prarodiče a matku, po kterých požadovala finanční hotovost. Dále jim měla vyhrožovat, že pokud jí nedají peníze, tak je ‚zabije a podřízne‘,“ popsal serveru Idobrýden.cz policejní mluvčí Petr Zámečník.

Policistům se ještě v domě podařilo zjistit, že žena svou rodinu psychicky týrá a vydírá už rok a půl. Žena nemá zaměstnání a její vyhrocená finanční situace přinášela nové a nové konflikty v rodině. Prarodiče se rozhodli, že nevděčnou vnučku už dotovat nebudou, a peklo začalo i pro ně.

Svou matku žena vydírá i tak, že vyhrožuje, že začne prarodiče týrat fyzicky, pokud nedostane peníze. Policisté ženu zadrželi. Za trestné činy vydírání a týrání osoby žijící ve společném obydlí jí hrozí až osm let ve vězení.

„O jejím cynismu svědčí i věta, kterou pronesla během výslechu: ‚Potřebuji peníze, protože chci žít, to znamená vyčistit si hlavu‘,“ prohlásila podle Zámečníka.

zednik ( 22. února 2016 18:02 )

 Taky hodná holka. Kdypak se to u začalo projevovat? Ve třech letech nebo v osmi?

allby ( 22. února 2016 16:31 )

no jo, muzes pro to neco delat a ne jenom brecet...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání