Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Při nehodě se Range Rover proměnil v haldu šrotu: U Holešova se napíchl na svodidla

Autor: dce - 
26. ledna 2016
09:15

K nehodě došlo v pondělí odpoledne mezi Holešovem a Tučapy na Kroměřížsku. Range Rover se tu doslova napíchl na svodidla. Z auta vlivem síly nárazu zbyla jen halda šrotu.

Masivní džíp byste v téhle hromadě šrotu asi nepoznali. Krátce před třetí odpoledne v pondělí řidič Range Roveru vyjel z neznámých příčin mimo vozovku a najel na svodidla, na která se doslova napíchl a zůstal na nich naražený.

Náraz byl tak silný, že došlo k odtržení celé podvozkové části vozidla a rozsáhlé destrukci karoserie kabiny. V okamžiku nehody byl ve vozidle pouze řidič,“ uvedl mluvčí hasičů Libor Netopil.

Při prvním pohledu na zdemolované vozidlo počítali hasiči s nejhorším scénářem zásahu. K jejich obrovskému překvapení vyvázl řidič z nehody pouze s drobnou odřeninou,“ dodal mluvčí.

Hasiči zajistili vozidlo proti úniku kapalin a také samovolnému pohybu – auto totiž viselo nad korytem potoka. Vůz pomohl z místa nehody odvézt nakladač z nedalekého zemědělského podniku.

„Ještě než nakladač vrak nadzvedl a uložil na ložnou plochu vozidla odtahové služby, museli ho hasiči vyřezat z pokroucených svodidel rozbrušovací pilou,“ doplnil Netopil.

bizon_pepa ( 26. ledna 2016 16:19 )

Ačkoliv tam moiaza nebyla, tak ví, že viníkem je řidič. Jinak opět se ukázalo, jak jsou velká vozidla typu suv nebo ještě lépe offroad bezpečná.

moiaza ( 26. ledna 2016 11:14 )

 Samozřejmě že řidič nebyl na vině. Jako všichni piráti v ČR. Vinu na nehodě nese špatně asfaltovaná vozovka a nedokonale smontované zábradlí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání