Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Močil v metru do koše a pak napadl zaměstnance ostrahy: Znáte nevychované výrostky?

Autor: dce - 
23. ledna 2016
13:40

Banda pravděpodobně přiopilých mladíků v metru začátkem ledna upoutala pozornost ostrahy. Jeden z nich dokonce močil do koše ve vestibulu. Pak člena ochranky brutálně napadl. Skupina nakonec z místa utekla a nyní po nich pátrá policie.

Bylo 7. ledna okolo deváté večerní, když se skupinka mladíků vypotácela z metra v Letňanech a začala budit povyk ve vestibulu. Jeden z mladíků pak přistoupil k odpadkovému koši a začal do něj močit. Na napomenutí člena ostrahy metra ale reagoval opravdu nepřiměřeně – začal ho bít pěstmi.

Video Policisté pátrají po skupině mladíků, která napadla pracovníka bezpečnostní agentury. - Policie ČR
Video se připravuje ...

„Do šarvátky se pak zapojil i další člen ochranky a dva muži, kteří před tím přijeli s agresorem metrem a evidentně patřili k sobě. Celému napadení přihlížel i mladý pár, který se s mladíky pravděpodobně také znal, protože po napadení všichni společně odjeli autobusem číslo 195 směrem Čakovice,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Policisté po mladících nyní pátrají kvůli přečinu výtržnictví, za což by jim hrozily až dva roky ve vězení. Pokud někoho z mladíků na záznamu poznáváte, neváhejte se ozvat policii na lince 158.

sofia1 ( 10. ledna 2017 13:49 )

V Cechach naprosto bezny ukaz, za 45 let v civilizovane casti evropy, jsem neco takoveho nevidela. Jelikoz vse souvisi se vsim, proto si voli Cesi takovou vladu jakou maji.

valdom_hayzle ( 23. ledna 2016 17:51 )

Slušnej koženej matroš možná hulíš ty, valašský střevo. Aby ses nepo.ral kvůli slovíčkaření. Můj smysl příspěvku byl o tom, že když vůbec nic neudělali, byli tam zbyteční.

bum-bec-bum ( 23. ledna 2016 17:08 )

1/2 roku čisti hajlíky na hlaváku co by trest. Oni si to příště rozmyslej.

kaaalda ( 23. ledna 2016 17:00 )

dyť jsou to chudáci...de.menti nachlastaní i ostraha...Jenže dnes nevíte,proč by někdo za 60 kč brutto měl proti zhulencům nebo podobným ksindlům spitým zasahovat

ivoadler ( 23. ledna 2016 16:24 )

Jako starý prostatik mohu prohlásit, že metro je pro vykonání potřeby vybaveno naprosto nedostatečně. Co asi měl ten chudák dělat, když se mu chtělo? Jeho opilost neomlouvám, jeho potřebu ano.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání