Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná smrt školačky z Nového Jičína: Lucinku (†16) pohřbili v bílé rakvi

Autor: kaj, kru - 
22. ledna 2016
11:33

Rodina, kamarádi a spolužáci se přišli naposledy rozloučit s Luckou (†16) z Nového Jičína. Na poslední cestu dívku vyprovází plná smuteční síň. Mladá studentka zmizela z domu 5. ledna. Její pokoj vypadal, jako by si jen odskočila. Za deset dnů ji však našli mrtvou jen kousek od domu. Umrzla.

Nad smrtí Lucky stále visí mnoho otazníků. Rodina ji pohřešovala 10 dnů. V úterý 5. ledna odešla z domu jen s mobilem v ruce. Říkala, že se za chvíli vrátí. Do večeře se nevrátila a nepřišla ani druhý den. Vyhlásilo se tedy pátrání.

Policie údajně naposled zachytila signál jejího mobilu v oblasti zvané Skalky. Celé okolí důkladně prohledala. Ze vzduchu jim pomáhal vrtulník. Jenže výsledek nebyl žádný.

Její tělo se našlo až za deset dnů. Na Skalkách. Na místě, které policisté při pátrání obrátili vzhůru nohama. Jak je tedy možné, že pohřešovanou dívku nenašli? „To, že tam byla nalezena, neznamená, že tam byla celou dobu,“ komentovali neustávající kritiku strážníci z Nového Jičína. Na parte je přesto jako datum úmrtí uvedeno 6. ledna a podle výsledků pitvy Lucka zemřela bez cizího zavinění.

Video Smuteční řeč na pohřbu Lucie z Nového Jičína - Blesk
Video se připravuje ...

Svědci

I proto policisté dál pátrají po svědcích, kteří by jim záhadu pomohli rozplést. „V této souvislosti se policisté obrací na veřejnost se žádostí o informace k pohybu dívky a osob v její přítomnosti či blízkosti, zejména v noci z 5. na 6. ledna.“ I policisté tedy poukazují na den jejího zmizení a den po něm následující.

Policisté však nadále vyzývají svědky, kteří o posledních hodinách života studentky něco vědí. „V této souvislosti se policisté obrací na veřejnost se žádostí o informace k pohybu dívky a osob v její přítomnosti či blízkosti, zejména v noci z 5. na 6. ledna.“ I policisté tedy poukazují na den jejího zmizení a den po něm následující

Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/368572/kde-bylo-9-dni-luccino-telo-zemrela-uz-6-ledna-odhalilo-parte.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy



kellyzdena ( 22. ledna 2016 17:44 )

Rozhodně je otec více než divný. Sháněl fotky na pohřeb a nakonec tam není ani jediná. Holka odejde večer od počítače (16let) a neřekne kam jde? Opravdu je to tak, jak tvrdí rodina? Vždyť už pár blízkých (dokonce rodičú) své mrtvé hledali..............

nicnezpravda ( 22. ledna 2016 13:55 )

Takhle na začátku roku to vypadá na sebevraždu..asi byla v rodině nespokojená a že odešla od počítače a řekla,že se hned vrátí to tvrdí jen oni..možná se tím jen chtěli zbavit viny..

nicnezpravda ( 22. ledna 2016 13:51 )

Do bílé rakve dali i Petra Muka nebo synovce Janečkové,který se zabil ne protože byl gay,ale kvůli obavám z reakce věřící rodiny..většinou se pak přijde na to,že byl problém v rodině..

jasnovidec01 ( 22. ledna 2016 13:21 )

simeone:Její fotr mně připomíná Kramného.////hoď sem tlqamu posoudíme tebe ,koho nám připomeneš ,z kterého kravína jsi utekla

jasnovidec01 ( 22. ledna 2016 13:16 )

jastana:Nějaká divná, ne? Umrzne kousek od baráků. jak víš ,že tam umrzla??co když jí tam někdo pohodil.neprohledávali to tam nedávno policajti?další nevyjasněná smrt,snad se záhada, i když za dlouho vyřeší,není nic horšího než když rodiče nevědí kam a kdo dítě pohodí a proč muselo zemřít.co se týká jejího táty odpusťe si blbé kecy ,že někomu připomíná p.Kramného.Ten je taky odsouzenej jen na neschopnosti důkazů a právě toho gelu,budeme soudit lidi jen podle vizáže?????tak volové hybaj do ulic.Bylo by slušností nechat rodinu truchlit a né se do ní navážet. Divím se Blesku ,že povolila diskusi pod tenhle článek HOVADA HAMIŽNÁ.u čmoudu to nepovolují .nazdar.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání