Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sebevražda na kolejích: Muž z Olomouce si lehl pod přijíždějící vlak

Sebevražda na kolejích: Muž z Olomouce si lehl pod přijíždějící vlak. (ilustrační foto)
Sebevražda na kolejích: Muž z Olomouce si lehl pod přijíždějící vlak. (ilustrační foto)  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
23. prosince 2015
12:25

Na okraji Olomouce v noci na dnešek srazil nákladní vlak třiačtyřicetiletého muže. Podle informace policie a záchranářů muž po střetu s vlakem na místě zemřel. Nehoda se stala po půlnoci na okraji Olomouce. Záchranáři již muži nedokázali pomoci.

Tragická nehoda se stala kolem 01:00 na hlavní železniční trati z Olomouce ve směru na Zábřeh, podle krajské policejní mluvčí Ireny Urbánkové vlak srazil člověka pohybujícího se v kolejišti. „Muž středního věku utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl. Okolnosti a souvislosti této tragické události zjišťujeme,“ uvedla policejní mluvčí.

Podle mluvčího záchranné služby Pavla Vysloužila třiačtyřicetiletý muž zemřel na místě. „Strojvedoucí vlaku nahlásil dispečinku záchranářů, že v oblasti olomoucké čtvrti Černovír si neznámý muž lehl těsně před přiblížením jeho soupravy na koleje a on již neměl šanci zastavit,“ uvedl mluvčí.

kadlicek ( 23. prosince 2015 14:45 )

Skutočně redákcija vybrála prekrásný ilustráčný snímok, ako by hentén neščástník vykolajíl vlák. To by musiel byť najmeněj vo velíkosti dinosaurá. Ale kvólivá temu som písáť nechciel, lebo spíše by ma zaujímálo azda sa o tejto udalosti budě písáť stejnáko dlho ako keď si pod prijížďajúci vlák tehdáj ľahla tá zpeváčka. Vsadíl bych sa, že určito sa táto udialosť už viacej na stránkách Bleská viacej něobjaví.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání