Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Řidič na přechodu srazil matku s kočárkem: Ona i dítě jsou v nemocnici

Autor: dce, ČTK - 
14. prosince 2015
12:59

K nehodě došlo v pondělí v Praze. Muž zde srazil matku s kočárkem na přechodu. Ženu odvezla sanitka do nemocnice.

Matka s Kočárkem údajně přecházela přes přechod na Českomoravské, když ji srazil stříbrný Peugeot. Bylo zhruba poledne. Dvaačtyřicetiletá žena utrpěla zranění hlavy, v nemocnici skončilo i dvouleté dítě. Nejsou v ohrožení života.

Nehoda se stala krátce před polednem u zastávky Ocelářská. "Ženu záchranáři ošetřili na místě a poté byla převezena do vinohradské nemocnice. Dítě skončilo v nemocnici v Krči," sdělila ČTK mluvčí pražských záchranářů Jiřina Ernestová.

pavel215-evzen02 ( 14. prosince 2015 17:54 )

 Vesničtí homosexuálové jako já, by se po Praze neměli pohybovat vozy. Praha je velká a my synové venkova se v tak hustém provozu nejsme schopni orientovat. U nás na dědině máme jednu hlavní a na ni ústí tři polnačky. Auto projede jednou za 20 minut. Tenhle provoz zvládnu, ale víc ne. Točit volantem a dávat blinkr? Na to intelektuálně nemám. Jsem syn dojičky selat a slovenského dráteníka.

bum-bec-bum ( 14. prosince 2015 17:40 )

Přechod pro chodce je přechod pro chodce, čumět a brzdit musí řidič srágora.

bum-bec-bum ( 14. prosince 2015 16:33 )

Zavřít hovado a už by neměl dostat řidičák. Tihle piráti nám dělaj ve světě ostudu, už i Poláci nad námi kroutí hlavami, že se u nás jezdí jak u prasat. Polský zákony, tak si u nás brzy nikdo ani neuprdne. A ču.rák petrkramny.vrah by měl jít uklízet na hlavńák hajzly.

bum-bec-bum ( 14. prosince 2015 16:30 )

Blbe, takovým jako jsi ty bych vzala řidičák. Pro mne za mne at silnice patří řidičům, ale přechod pro chodce je pro chodce, kapišto hnído? Pro CHODCE, tudíž musí každý jelito za volantem prostě zastavit. Že se auto nedá zastavit? Nooo tak na přezkoušení, aby ses naučil přijíždět k přechodu pro chodce pomalinku, piráte. Ty musíš umět auto zastavit vždy a pokud to neumíš, tak se budeš muset pouze plazit. Tyhle komunistický móresy, že přechod pro chodce řidiče nezajímá je už dávno v perdeli. Naštěstí! Bohužel ta hovada jako jsi ty zůstala.

giacomo_contadino ( 14. prosince 2015 16:12 )

Řidič, s výjimkou řidiče tramvaje a řidiče vozidla s právem přednostní jízdy, nesmí ohrozit nebo omezit chodce, který přechází pozemní komunikaci po přechodu pro chodce, nebo zjevně hodlá přecházet pozemní komunikaci po přechodu pro chodce, v případě potřeby je řidič povinnen i zastavit vozidlo před přechodem pro chodce. Takže pokuta a odškodnění pro sražené pro řidiče!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání