Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena po hádce strčila muže v Praze do řeky, aby se zchladil

Opilý pár se pohádal na pražské náplavce: Žena strčila muže do řeky, aby se zchladil. (ilustrační foto)
Opilý pár se pohádal na pražské náplavce: Žena strčila muže do řeky, aby se zchladil. (ilustrační foto)  (Autor: Foto Blesk - Mária Rušinová)
Autor: dce - 
10. prosince 2015
11:06

Zchladit po hádce chtěla svého partnera opilá žena v Praze ve večerních hodinách. Muž skončil v rukou záchranářů, žena zase na policii. Je nyní podezřelá z trestného činu.

Městská policie v Praze obdržela od záchranářů zvláštní žádost o součinnost na jednom z případů, který řešili. Na schodech břehu náplavky seděl zcela promočený muž a třásl se zimou. Záchranáři muži pomohli svléknout oblečení, zabalili ho do termofólie a usadili ve služebním voze.

V té době se také dostavila na místo neznámá žena, která hlídce sdělila, že je přítelkyní dotyčného muže. Dále uvedla, že společně s přítelem konzumovali alkohol a došlo mezi nimi k hádce. Ona potom úmyslně strčila do přítele tak, aby spadl do Vltavy a zchladil se,“ uvedl mluvčí městských policistů.

Její partner vše potvrdil. Vzhledem k počasí mohl muž ovšem utrpět zdravotní újmu, strážníci tedy předali případ Policii ČR kvůli podezření ze spáchání trestného činu. Z testu na přítomnost alkoholu navíc ještě zjistili, že žena měla v dechu 1,5 promile a muž dokonce 2,5 promile alkoholu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání