Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nečesaný čeká na soud a shání výbavičku: Bude to holka, nebo kluk?

Autor: ljš - 
8. prosince 2015
05:00

Čeká ho maturita, první Vánoce na svobodě a hlavně narození miminka. Přesto Lukáši Nečesanému (23) kazí radost ze znovunabyté svobody vidina blížícího se soudu.

„Po tolika měsících budeme konečně trávit Vánoce spolu. Moc se těšíme, máme krásnou vánoční výzdobu, užíváme si adventní čas. Lukáš se připravuje nejen na narození dcery, ale také na maturitu. Je toho moc na nás oba, ale jsme šťastní, že jsme konečně spolu,“ řekla Blesk.cz manželka Nečesaného Veronika.

Prozradila tak pohlaví miminka, které by se mělo narodit začátkem února. Zda do té doby proběhne i soudní jednání, na kterém by mělo konečně vyjít najevo, zda se napadené kadeřnici mohla skutečně znovu vrátit paměť, zatím jasné není.

Rodina se tak snaží myslet pozitivně a soustředí se na blížící se radostnou událost. „Výbavičku si vzaly na starost hlavně naše mamky, budoucí babičky. Jméno holčičky je zatím v jednání,“ prozradila s úsměvem nastávající maminka.

Nečesaný byl odsouzen za napadení kadeřnice v Hořicích na 13 let. Nejvyšší soud ho ale po dvou letech za mřížemi pustil na svobodu a případ s řadou výtek vrátil královéhradeckému soudu. Ten napadení začal znovu řešit v září, kdy před něj předstoupila poškozená s šokujícím prohlášením, že se jí najednou vrátila paměť, a označila Nečesaného za útočníka. Soud ji proto poslal na speciální vyšetření, které má určit, zda je takový obrat možný. Obhajoba navíc poukazovala na to, že kadeřnici mohl k prohlášení přimět kriminalista, který měl případ na starosti. Ten ji totiž bez zjevných důvodů navštívil týden před soudním jednáním, což sama potvrdila.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání