Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chlapec v maskáčích a se samopalem děsil lidi v lese u Pardubic

Ženu v Pardubicích vyděsil křičící chlapec v maskáčích se samopalem.
Ženu v Pardubicích vyděsil křičící chlapec v maskáčích se samopalem.  (Autor: Městská policie Pardubice)
Autor: dce - 
3. prosince 2015
12:00

Tenhle zážitek si oba budou dlouhou dobu pamatovat. Ženu v lese u Pardubic vyděsil křičící chlapec v maskáčích s kulometem, ona na něj na oplátku zavolala policii.

Zvláštní hlášení přišlo na linku městské policie v Pardubicích. „Stálé službě oznámila, že z lesíku poblíž zahrádek slyší podivný křik a že má obavy, aby se někomu něco nestalo. Hlídka se vydala oznámení prověřit. Na uvedeném místě strážníci zahlédli zakuklenou osobu ve vojenském oblečení a se zbraní v ruce,“ uvedla podle serveru Chrudimskenoviny.cz mluvčí pardubické městské policie Lucie Klementová.

Hlídka onoho zakuklence oslovila a ukázalo se, že jde o mladíka, který zde s kamarády hrál hry, při nichž použil airsoftovou zbraň. Na místo se vrátil poté, co jeho kamarádi odešli, protože ztratil mobil a pokoušel se ho najít. Policisté chlapci pomohli telefon najít a doprovodili jej na zastávku MHD.

Ženu v Pardubicích vyděsil křičící chlapec v maskáčích se samopalem. Ženu v Pardubicích vyděsil křičící chlapec v maskáčích se samopalem. | Městská policie Pardubice

ejvm1712 ( 3. prosince 2015 12:25 )

Baba se těšila,že ji chce o*** a ono nic.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání