Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Agresivního muže v Děčíně policisté pacifikovali taserem, svědkyně si pak na zásah stěžovala

Agresivního muže v Děčíně policisté pacifikovali taserem, svědkyně si pak na zásah stěžovala. (ilustrační foto)
Agresivního muže v Děčíně policisté pacifikovali taserem, svědkyně si pak na zásah stěžovala. (ilustrační foto)  (Autor: Městská policie Most)
Autor: dce - 
3. prosince 2015
10:36

Nejdřív kradl ozdoby z vánočního stromečku a pak napadal kolemjdoucí. Proti opilému mladíkovi museli policisté zasahovat v Děčíně. Kvůli jeho pokusům o sebepoškozování na něj dokonce museli použít taser. A právě na to si stěžovala jedna ze svědkyň celého zásahu.

Agresivního vandala (20) z Jílového nahlásili svědci na městskou policii v úterý. Muž poškodil vánoční stromeček, ukradl z něj ozdoby a napadal kolemjdoucí. Mladík mezitím utekl a ukryl se v jednom z blízkých domů. Zde ho našli i strážníci.

Mladý muž na ně okamžitě agresivně zaútočil pěstmi a kopanci. Nakonec policisté opilého muže zpacifikovali a nasadili mu pouta. „Muž poté začal mlátit hlavou o zem a pokoušel se o sebepoškození,“ prohlásil podle serveru Tydenikpolicie.cz ředitel děčínských strážníků Marcel Horák. 

Muž se vzpíral nástupu do policejního vozu a kopal kolem sebe. Proti jeho agresivnímu chování policisté nakonec použili taser. Jedna z kolemjdoucích měla ale na ráznost zásahu velmi negativní názor.

„Volala a důrazně si stěžovala, že toto si strážníci k nikomu nemohou dovolit. Jen je škoda, že dotyčná paní neviděla událost jen pár minut předtím. Bohužel, pokud selže komunikace a agresor na nic jiného nereaguje, jsou donucovací prostředky nutné,“ uvedl Horák.

Zatčený mladík v podobném chování pokračoval i v policejní cele – neustále se pokoušel ublížit si. Nakonec ho v doprovodu jednoho ze strážníků odvezli záchrankou do nemocnice. Z testu na alkohol vyšlo najevo, že muž měl v krvi tři promile alkoholu. 

andorea ( 3. prosince 2015 11:18 )

Jasně, měli mu domluvit a to ještě tichým hlasem, aby ho nepolekali! Panebože...

monza ( 3. prosince 2015 10:57 )

Velká škoda,že ten zmetek nestihnul nějakou tu facku nadělit té útlocitné slepici,možná že by se jí zozbřesklo!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání