Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Muž zakopl a zůstal ležet na přechodu: Auta ho lhostejně objížděla

Video se připravuje ...
Autor: ljš - 
26. listopadu 2015
17:44

Neuvěřitelnou bezohlednost předvedli řidiči v Novém Jičíně. Chodci, který zakopl a zůstal na přechodu ležet v bezvědomí, nikdo z nich neposkytl pomoc. Objelo ho rovných deset aut a nikoho ani nenapadlo podívat se, co muži je.

Případ se odehrál v úterý na přechodu u hasičské zbrojnice v Novém Jičíně. Chodec zakopl, silně se udeřil do hlavy a zůstal ležet na zemi. Pomohla mu až hlídka městských strážníků.

Ti zjistili, že muž před pádem pil alkohol. "Byl ale opravdu jen velmi lehce opilý, prostě zakopl a udeřil se. Z místa poté odešel normálně po svých," řekl ředitel novojičínské městské policie Jiří Klein.

Ten se rozhodl video zveřejnit, aby na bezohlednost okolojedoucích řidičů upozornil. Ti totiž nemohli vědět, že muž pil alkohol, ani to, že nakonec nebyl vážně zraněn. "Podobným způsobem se projevuje třeba hypoglykemický šok, kdy člověku může zapadnout jazyk a jeho život může být ohrožen. To, že muži nikdo nepomohl ani si neověřil, zda se mu nestalo něco vážného, je docela smutné," dodal Klein.

Video  Bezohlednost řidičů v Novém Jičíně  - MP Nový Jičín
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání