Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Bééé! Namol opilá řidička přejela 50 ovcí, 38 z nich zemřelo

Stádo ovcí
Stádo ovcí  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: ČTK - 
20. listopadu 2015
07:08

Pět desítek ovcí porazila svým vozem SUV opilá Američanka, která tento týden nedokázala zastavit, když na silnici ve státě Colorado spatřila početné stádo. Žena, kterou policie obvinila z řízení v opilosti, za sebou zanechala 38 mrtvých a 12 raněných zvířat a ujela.

Ke své smůle si však nevšimla, že na místě zůstala přední registrační značka jejího auta. Sedmačtyřicetiletá žena podle deníku The Denver Post projížděla územím coloradského okresu Rio Grande.

V tomto místě je kvůli četným pastvinám doporučena řidičům zvýšená ostražitost, aby předešli možnému střetu s dobytkem. Policie sice neuvedla, jakou rychlostí obviněná řidička jela, její náraz do stáda byl však nevídaně tragický.

Kromě alkoholu v krvi čelí nyní problémům se zákonem i kvůli tomu, že ujela z místa nehody a že neměla povinné pojištění vozu. Její vyjádření se médiím získat nepodařilo.

rumungro ( 9. prosince 2015 20:01 )

Sí je chtěla jen pohladít.

pelagie ( 20. listopadu 2015 08:38 )

prý 38 ovcí zemřelo !!!Který blb to napsal, umírají lidé, zvířectvo hyne!!!Opravdu skladba redakce Blesku je snůška nevzdělanců, co Vy na to pí. Šmuclerová???

rodrigues ( 20. listopadu 2015 08:37 )

Byl to džihádistický útok...byla napadena zásobárna potravy USA. Toto bylo jen varování...příště to mohou být krávy...tak pozor Amíci!

Zobrazit celou diskusi