Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Policisté sebrali papíry namol opilé řidičce. Posilnila se a znovu vyrazila na silnice

Opilá řidička dvakrát sedla za volant. (Ilustrační foto)
Opilá řidička dvakrát sedla za volant. (Ilustrační foto)  (Autor: Foto Blesk - Jiří Čada)
Autor: Jiří Čada - 
22. listopadu 2015
16:16

Nepoučitelná třiapadesátiletá žena z Táborska bude mít co vysvětlovat. Policisté ji chytli namol opilou za volantem a sebrali jí papíry. O čtyři hodiny později a skoro půl promile více se žena pokoušela znovu řídit.

Až rok vězení nyní hrozí opilé řidičce (53) z Tábora. „Ta na sebe upozornila policejní hlídku tím, že se při jízdě se svým Fiatem Brava nemohla vejít na silnici,“ uvedl mluvčí policie Miroslav Doubek. Policisté vozidlo zastavili v pátek před polednem a řidičku podrobili dechové zkoušce na alkohol. Žena za volantem mužům zákona nadýchala 3,42 promile. „Policisté ženě odebrali řidičské oprávnění a další jízdu jí zakázali,“ popisoval policejní mluvčí.

Opilá řidička však na slova mužů zákona nedala. Naopak, na kuráž se alkoholem znovu notně posilnila. O čtyři hodiny později byli policisté upozorněni na podezřelé vozidlo, kterému šířka ulic v Táboře znovu nestačila. „Za volantem seděla stejná řidička, která tentokrát nadýchala bezmála čtyři promile alkoholu,“ dodal Miroslav Doubek. Ženu policisté převezli na záchytku do Českých Budějovic.

beda88 ( 22. listopadu 2015 18:02 )

nuuuu, hlavně nevím, proč jí na záchytku nedali při 1. kontrole, protože v tomto stavu jí nemohli ani sdělit podezření z tr. činu, neboť to tr. řád nedovoluje. , správně jí tam měli zašít a druhý den ráno sdělit. to je standartní postup.

honza54.. ( 22. listopadu 2015 17:55 )

Typická pravdoláskařka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání