Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Agresivní muž ve Zlíně napadl pěstmi muže a pak i policistu

Agresivní muž ve Zlíně napadl pěstmi muže a pak i policistu.
Agresivní muž ve Zlíně napadl pěstmi muže a pak i policistu.  (Autor: Městská policie Zlín)
Autor: dce - 
20. listopadu 2015
10:01

Městská policie ve Zlíně měla zasahovat u obyčejné rvačky. Vše se ale zvrhlo a útočník napadl i policisty. Nakonec skončil agresor v poutech a později i u státní policie.

Spor byl strážníkům městské policie nahlášen ve středu po poledni. Mělo dojít ke rvačce mezi dvěma muži v průchodu mezi sadem Svobody a autobusovým nádražím ve Zlíně.

Na místě strážníci spatřili dva muže přímo uprostřed drsné rvačky. Odtrhli je od sebe, ale jeden z nich se začal ohánět po strážníkovi, který byl blíž. Pěstí ho nejprve praštil do hlavy a pak ho chytil za nohy, aby ho strhl na zem. 

Strážníci na muže museli použít donucovací prostředky, aby svého jednání zanechal. Druhý muž, který se účastnil rvačky, později vypověděl, že podobně na něj agresor zaútočil taky – pěstí rovnou do hlavy –, avšak zcela bezdůvodně. To mu potvrdili i další dva svědci, kteří událost sledovali od počátku.

Policisté agresora zadrželi a v poutech ho předali státní policii. Druhý muž byl převezen do nemocnice kvůli zraněním, která při bitce utržil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání