Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Strážníci z Boleslavi za vyčerpaného seniora udělali ve svém volnu nákup, na který pán už neměl síly

Strážníci z Boleslavi za vyčerpaného seniora udělali ve svém volnu nákup, na který pán už neměl síly
Strážníci z Boleslavi za vyčerpaného seniora udělali ve svém volnu nákup, na který pán už neměl síly  (Autor: Městská policie Mladá Boleslav)
Autor: dce - 
18. října 2015
12:51

Neuvěřitelně krásný příběh z Mladé Boleslavi se odehrál v sobotu. Policisté vyjeli k nemohoucímu, totálně vyčerpanému muži, který měl manželce dojít na nákup. Policisté ho odvedli domů a ve svém vlastním volnu na nákup došli za něj.

Byla sobota dopoledne, když mladoboleslavští strážníci obdrželi telefonát týkající se starého nemohoucího muže, kterému nezbývají už ani síly na to dojít domů.

"Vyslaná hlídka strážníků městské policie zjistila zcela vyčerpaného seniora, kterého doprovodila do místa bydliště v ulici Bezručova, kde strážníci zjistili, že manželka muže poslala na nákup do obchodního domu Kaufland," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Kypta.

Vzhledem k jeho stavu ale na nákup nedošel a starší pár neměl doma nic k jídlu. Strážníci v době své přestávky tedy došli na nákup za pána a potraviny páru dopravili až domů.

martinbb ( 18. října 2015 19:19 )

Ale no tak, veď pri tom marazme, čo dennodenne prezentujú média, je práve takéto pozitívne správanie sa k seniorom hodné zverejnenia.

akko ( 18. října 2015 18:28 )

Meli by ukazat fotky tech cetniku...Jsou to asi jedini v CR,kteri opravdu "Pomahaji a chrani"...Jinak mam s inteligenci a ochotou cetniku neco pochopit spis smutnou zkusenost...Vetsinou mam pocit,ze..." Nic neumim,nic neznam,nic neznamenam...dejte mi uniformu,at muzu aspon neco delat"...

szyslak ( 18. října 2015 17:30 )

manzelka: a bez nakupu se domu nevracej

chicitta ( 18. října 2015 17:10 )

tak so smekám že kluci v uniformě místo oběda jdou střečkovi na nákup

dietr ( 18. října 2015 15:24 )

a kterýpak z četníků pak ve svém volnu zavolal Blesku ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání