Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tři kolize s tramvají za noc: Sraženi byli dva muži a jedna žena

V Praze za jednu noc tramvaje srazily na různých místech tři osoby. (Ilustrační foto)
V Praze za jednu noc tramvaje srazily na různých místech tři osoby. (Ilustrační foto)  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: ČTK - 
17. října 2015
11:12

Od pátečního večera se v Praze udály hned tři střety člověka s tramvají. Tři lidé byli během kolizí vážně zraněni, v pátek večer tramvaj srazila muže na Žižkově, v noci na sobotu pak dalšího muže v Karlíně a ženu ve Vršovicích.

 

V pátek kolem 18:00 srazila tramvaj dvaatřicetiletého muže u zastávky Biskupcova na Žižkově. Záchranáři ho s vážnými zraněními převezli do vinohradské nemocnice. V noci na sobotu se pak při kolizi s tramvajemi zranili sedmadvacetiletý muž poblíž zastávky Invalidovna a šestačtyřicetiletá žena u Slavie.

 

"Oba utrpěli vážná vícečetná poranění, muž by převezen do Ústřední vojenské nemocnice a žena na ARO vinohradské nemocnice," uvedla pro ČTK mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

 

 

"Asi by chtělo opět apelovat na chodce, že nemají přednost před tramvají," podotkla Ernestová. Mnoho lidí to podle ní opomíjí, a pak to končí fatálními následky.

 

Po střetu s tramvají letos v Praze zemřeli už nejméně dva lidé. Na 1. máje brzo ráno devětatřicetiletou ženu srazila a usmrtila tramvaj v pražském Podolí. Koncem května pak na smyčce konečné na pražské Bílé Hoře přejela tramvaj čtyřiapadesátiletou ženu, která zřejmě ležela mezi vozy tramvaje. Žena svým zraněním podlehla.

 


 


 


Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání