Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Plánovaný únos Babišových dětí: Chystal ho gang, který měl přepadnout Bémova exnáměstka

Autor: ljš - 
11. října 2015
05:00

Chladnokrevní a bezcitní gangsteři, kteří byli dopadeni jen pár minut před přepadením rodiny Bémova exnáměstka Rudolfa Blažka, měli v hledáčku ještě mocnějšího a bohatšího muže. Chystali se údajně na ministra financí Andreje Babiše.

Zpráva o plánovaném útoku na Babišovu rodinu se v médiích objevila už v létě. O jaký gang ale šlo, se ukázalo až nyní. Podle Mladé fronty Dnes jde o stejnou skupinu Balkánců, kteří chtěli o 220 milionů připravit exnáměstka Blažka.

V plánování obou akcí se nezdráhali počítat s tím, že k vydírání použijí děti. Na Blažkovy potomky chtěli střílet, v Babišově případě se mluvilo o únosu.

Policii se ale naštěstí podařilo obě akce překazit. O tom, že obětí má být i druhý nejbohatší muž Česka, se kriminalisté dozvěděli právě při vyšetřování Blažkova případu. Když se jim podařilo mezi gangstery dostat své lidi. Babiš měl proto několik týdnů zvýšenou ochranu a policisté mu dokonce okupovali zahradu.

Zvláštní ale je, že gangsteři znovu běhají po svobodě. Když začali zpívat a udali všechny komplice, včetně Berbrova řezníka Zdeňka Vaňkáta, který jim jako policista zajišťoval krytí, byli propuštěni z vazby. Zato nechvalně známý rozhodčí sedí za mřížemi už pět měsíců.

 

londynskypes ( 12. října 2015 10:44 )

pakaz

eyhel ( 11. října 2015 20:04 )

Blažek asi ne, přitom velel Bulovce.

vi3ol ( 11. října 2015 17:35 )

Ten Blažek je ještě blbější, než by se mohlo čekat.. přizná, že ty stamiliony nemá doma.. po těch kauzách.. Nebo něco podstrčil, jako v případě Krejčíře, aby tam nebyly?? Musí to být opravdu na kvadrát...nikdy jsem nepřemýšlel, kam je ulít, ale kdybych je měl, a nemít v hlavě nasráno, tak se zeptám třeba o radu Rittiga..

kkkastr ( 11. října 2015 11:45 )

a co lidé ve fabrikách ti tě také zajímají nebo jen zvířátka?

bizon_pepa ( 11. října 2015 11:36 )

To je ale blabol. Zrejme ti nedoslo, ze kdyby nebylo tech ziskuchtivych majitelu, tak by kone nejen nemeli takovou peci, ale pravdepodbne by ani neexistovali.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání