Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

U Hradce našli rozložené tělo: Je to pohřešovaný advokát Budínský?

U Hradce Králové našli rozložené mužské tělo: Je to pohřešovaný Bohumil Budínský? (ilustrační foto)
U Hradce Králové našli rozložené mužské tělo: Je to pohřešovaný Bohumil Budínský? (ilustrační foto)  (Autor: archiv Blesku)
Autor: dce - 
8. října 2015
10:31

Hororový nález objevili policisté v pátek večer v Plotištích nad Labem. V náhonu zde leželo mužské tělo ve značném stádiu rozkladu. Mohlo by se snad jednat o pohřešovaného Bohumila Budínského?

Bohumil Budínský zmizel v půlce července. Své rodině oznámil, že si půjde zaplavat a zaběhat. Jenže domů už se nevrátil. Budínský údajně trpěl depresemi a to zejména kvůli svým klientům. Mimo jiné zastupoval matku-vražedkyni Romanu Zienertovou, která zabila své čtyři děti.

Druhý den po jeho zmizení našla rodina v aktovce zvláštní dopis. „Byl podivný, stručný, strohý. Napsal vlastně jen to, že co mohl, to už dokázal, a teď už by byl jen na obtíž,“ diví se manželka zmizelého.

"V pátek večer bylo náhonu v Plotištích nad Labem objeveno mužské tělo," informovala Blesk.cz policejní mluvčí Iva Kormošová. Tělo mělo být už ve značném stádiu rozkladu. Údajně na místě leželo až tři měsíce, což by se shodovalo s Budínského zmizením.

"Kriminalisté vyloučili cizí zavinění a tělo poslali na pitvu. V současné době neznáme totožnost zemřelého," doplnila mluvčí. Na otázku zda, by mohlo jít o advokáta Budínského nemohla odpovědět. "Nemáme DNA, čekáme na výsledky identifikace."


blankaflexi ( 8. října 2015 14:14 )

Chudák nevěděl si už rady s tím za s r a n ý m životem,ale kdovíjak zemřel. Ovšem o té staré K U R V Ě (kantýnské) se ne nic nepíše,doufám,že ,,sedí,,!!! Ta má radost,že se teď mluví jen o zapráskání Evropy těmi hmmmmmmm fuj tajbl hnusy!! Tak se na ni aspoň v médiích pozapomělo,ovšem mezi lidmi je všechno v čerstvé paměti ty stará zlodějko !! I na tebe dojde uvidíš!!!!!!!!

majojo ( 8. října 2015 13:59 )

Ale pokud to foto není ilustrační - jak je možné, že ho na tak frekventovaném místě dlouhé měsíce niko nenašel?

gogo ( 8. října 2015 12:34 )

Za chvíli tu bude "rozložených těl", že je nebude nikdo ani počítat... Pokud nebude Merkelová hospitalizována na psychiatrii...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání