Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílenec úmyslně srazil ženu autem: Nebylo to naposledy, řekl jí a ujel

Šumperští policisté pátrají po neznámém řidiči osobního auta, který na konci března úmyslně najel v Rapotíně na Šumpersku do ženy a zranil ji. Policisté se nyní s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost, zveřejnili přitom i portrét neznámého muže (na identikitu).
Šumperští policisté pátrají po neznámém řidiči osobního auta, který na konci března úmyslně najel v Rapotíně na Šumpersku do ženy a zranil ji. Policisté se nyní s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost, zveřejnili přitom i portrét neznámého muže (na identikitu).  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK ljš - 
15. září 2015
15:09

Kráčela po okraji vozovky a najednou ji zezadu srazilo auto! Do devětadvacetileté ženy najel v Rapotíně na Šumpersku neznámý muž. Když ležela zraněná na zemi, ještě jí vyhrožoval. Pak z místa ujel.

Šumperští policisté pátrají po neznámém řidiči osobního auta, který na konci března úmyslně najel v Rapotíně na Šumpersku do ženy. Údajně jí přitom vyhrožoval. Devětadvacetiletá žena utrpěla zranění, teprve následně věc oznámila policii. Policisté se nyní s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost, zveřejnili přitom i portrét neznámého muže. Ten je podezřelý z pokusu těžkého ublížení na zdraví.

Incident se odehrál 20. března v podvečer v Rapotíně v ulici U Splavu, nedaleko tamních stavebnin. „Žena šla po okraji vozovky a vozidlo do ní najelo zezadu. Po nárazu se žena svezla po kapotě vozidla a upadla na zem. Řidič jí přes otevřené okno u spolujezdce sdělil, že to nebylo poprvé ani naposledy,“ uvedla policejní mluvčí Marie Šafářová. Muž poté z místa odjel pryč.

Podle policie se jednalo o vozidlo Citroen staršího typu, v provedení kombi, bílé barvy, na zadním skle mělo obrázek pavučiny. Za pomoci kriminalistů se ženě podařilo sestavit jeho portrét. Muž byl starý 30 až 40 let, měl mohutnější postavu a světlou pleť. Uprostřed vyholené hlavy měl pruh nakrátko zastřižených vlasů světlé barvy, pravděpodobně odbarvených. Na krku měl tetování. Mluvil česky s cizím přízvukem. Na sobě měl černou bundu s oranžovou podšívkou.

Policisté žádají případné svědky této události, aby se přihlásili osobně buď na oddělení obecné kriminality šumperské policie, nebo na linku 158. O pomoc žádají také případné svědky, kteří by muže na základě sestaveného portrétu poznali.

Šumperští policisté pátrají po neznámém řidiči osobního auta, který na konci března úmyslně najel v Rapotíně na Šumpersku do ženy a zranil ji. Policisté se nyní s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost, zveřejnili přitom i portrét neznámého muže (na identikitu). Šumperští policisté pátrají po neznámém řidiči osobního auta, který na konci března úmyslně najel v Rapotíně na Šumpersku do ženy a zranil ji. Policisté se nyní s žádostí o pomoc obracejí na veřejnost, zveřejnili přitom i portrét neznámého muže (na identikitu). | ČTK

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání