Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ve Starém Městě našli mrtvého muže: Poznáte ho?

Autor: ČTK ljš - 
10. září 2015
12:26

Policisté museli zveřejnit fotografii mrtvoly, která byla nalezena ve Starém Městě na Uherskohradišťsku, nepodařilo se jim totiž zjistit, o koho jde. Mrtvého muže objevil kolemjdoucí v ulici Zerzavice. Muž ležel před rodinným domem u kontejneru na odpad.

Tělo bylo nalezeno v pondělí. Jak muž zemřel, zatím policie podle Šabatové neví. Ke zjištění příčiny úmrtí byla nařízena pitva, která potvrdí či vyvrátí možný podíl jiné osoby na smrti zemřelého. Muž u sebe neměl žádné doklady. Jeho věk policie odhaduje na 25 až 40 let.

Muž byl hubený, vysoký asi 185 centimetrů. Měl krátké, světle hnědé vlasy a v obličeji několik jizev, zejména na nose a na čele, pod levým kolenem jizvu o délce pět centimetrů. Na sobě měl oblečenou šedou fleecovou mikinu, tričko barvy khaki, černé kraťasy a hnědé sportovní boty.

 

"Policisté žádají občany, kteří by mohli pomoci v určení totožnosti mrtvého muže, aby se obrátili na nejbližší policejní oddělení, případně na linku 158," uvedla mluvčí uherskohradišťské policie Milena Šabatová.

Ve Starém Městě našli tělo neznámého muže. Policie žádá o pomoc s jeho identifikací Ve Starém Městě našli tělo neznámého muže. Policie žádá o pomoc s jeho identifikací | Policie ČR

jasamosobne ( 10. září 2015 13:50 )

 Kalousek ani Klaus to nejsou,škoda.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání