Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Muže s tetováním ďábla vytáhli z Berounky: Pátrají po jeho totožnosti

Autor: simao - 
3. dubna 2015
07:01

V polovině března našli jeho tělo v Berounce, neznámý muž má přitom některé výrazné rysy – především tetování na rukou. Na jednom předloktí má mrtvola vytetováno „Jaroušek“, na vrchní straně předloktí pak pravděpodobně vyobrazení ďábla.

Plzeňská policie pátrá po totožnosti muže, jehož mrtvolu našli letos 15. března v řece Berounka u stavidla v náhonu vodní elektrárny Bukovec v Plzni.

„Jednalo se o muže ve věku 20–30 let, střední postavy, výšky cca 175 cm, měl tmavé až černé, krátce střižené vlasy, tmavé vousy a ve velmi špatném stavu horní řadu zubů. Nalezený byl oblečen do červeno-černé mikiny se žlutým pruhem, světle šedého svetru se zeleno-hnědými ornamenty, tmavé mikiny velikosti M, tmavé mikiny velikosti XL, tmavého trička s nápisem BAGELS and BROS a číslicí 86, tmavých džínů s koženým opaskem s kovovou přezkou a kostkovaných kraťasů s kapsami,“ uvedla policejní mluvčí Hana Štefflová.

Mrtvola měla již jen jednu botu – černou polobotku. „Specifickým znamením jsou tetování na obou horních končetinách,“ upřesnila Štefflová. Na pravé ruce na vrchní straně předloktí má muž nápis „Majka“, na vnitřní straně předloktí nápis „Jaroušek“, na levé ruce pak na vrchní straně předloktí ornament – šesticípou hvězdu pravděpodobně s vyobrazením Ďábla.

„Během šetření případu byla nařízena mimo jiné i soudní pitva zemřelého, která neprokázala úmrtí v důsledku cizího zavinění. Vzhledem k tomu, že se nám dosud nepodařilo získat informace, které by vedly ke zjištění totožnosti zemřelého, žádáme širokou veřejnost o spolupráci,“ dodala mluvčí s tím, že informace je možné sdělovat na nejbližší služebně Policie ČR nebo lince 158.

naidka ( 3. dubna 2015 08:34 )

Vypadá to na zbytkový alkohol. Počkej na Velikonoce.

naidka ( 3. dubna 2015 08:33 )

Na totožnost muže by se měli zeptat nějaké Majky nebo nějakého Janouška.

valdom_hayzle ( 3. dubna 2015 07:34 )

Toho není škoda ani kdyby byl zubatej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání