Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rok od vraždy školačky v Klášterci nad Ohří: Babička Elišky (†9) utekla z bytu!

Autor: sch - 
9. září 2015
05:01

Bolest, prázdnota, proplakané narozeniny. Od tragické smrti Elišky (†9), kterou znásilnil a zabil její strýc, dnes uplyne přesně rok.

Její babička Anna, u které dívka bydlela, se musela kvůli vzpomínkám odstěhovat! Vchod do domu, kde před rokem plápolaly svíčky a u kterého se zastavovaly desítky lidí, aby se rozloučily s Eliškou nebo vyjádřily upřímnou soustrast babičce Anně Kožnerové, zeje prázdnotou. Dnes tam není jediná svíčka ani květina. Babička se totiž z místa plného vzpomínek musela odstěhovat.

„Já tu bydlím po paní Kožnerové. Občas ji vídám, ale ona vypadá pořád stejně. Hodně ji to vzalo, navštěvuje psychologa,“ řekla Karina Jurčíková (32), která z domova odcházela na nákup.

Babička, která se o krásnou blondýnku s modrýma očima v posledních letech starala, tam jednoduše nedokázala žít. Není divu, tolik krásných chvil, které v bytě spolu prožily, by se na prstech spočítat nedalo. Eliška by navíc v pondělí oslavila desáté narozeniny. Takhle zbyla jenom smutná vzpomínka.

kvak.kvok. ( 9. září 2015 18:44 )

Po 3/4 hodině, když nepřišla začala se po ní schánět. Hledala ji na dětském hřišti, u školy, v okolí u všech kamarádek, mezitím chodila zase domů se dívat jestli už nedošla, po 4 hodinách to vzdala a šla na policii, aby ji v hledání pomohly. Ten článěk byl tehdy dost blbě napsaný, že v podvečer oznámila na policii, ano, ale po té co ji sama a pak s kamarádkou hledaly celé odpoledne.

jity ( 9. září 2015 12:47 )

To jistě ne, ale proč té babičce chyběla až večer, proč ji nešla hledat dříve. Třeba mohla zabránit tragédii, ale třeba to nikdo neví.

jity ( 9. září 2015 11:07 )

Holčička měla smůlu, že se narodila do takové hnusné rodiny. Matka i strýc nestáli za nic, příbuzný, který ji zavraždil ještě lepší. Možná byla šance, že se tentokrát babičce podaří Elišku lépe vychovat, než vychovala svoje děti a nebylo ji přáno. Elišky je mi líto a té babičce tu bolest nepřeji.

kvik.kvak. ( 9. září 2015 11:03 )

Prosím tě, copak jiné matky to dělají? Děti nemůžeš vodit do 18 let do školy.

kvik.kvak. ( 9. září 2015 11:00 )

Holka byla čistá, dobře vychovaná i domů si vodila kamarádky, kde měla babička pořádek. 6ádné násilí, malá byla veselá. Stačí?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání