Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na D1 shořelo auto: Řidička jela s prasklou pneumatikou

Autor: rc - 
6. září 2015
19:18

Řidička na Kroměřížsku s vozem Audi Q7 najížděla u Hulína na dálnici D1, když jí praskla pneumatika. Ona se však rozhodla, že v jízdě bude pokračovat. Bála se totiž přepadení. Jenže když chvíli pokračovala v cestě po disku, z auta začaly šlehat plameny.

Audi za milion korun shořelo na popel v neděli po páté hodině na Kroměřížsku. Řidička najížděla na dálnici D1 u Hulína. V tu chvíli jí praskla pneumatika.

Rozhodla se však pokračovat v jízdě. Bála se přepadení.

„Řekla, že jí praskla za jízdy pneumatika. Kvůli obavě z přepadení ale nezastavila. Při prohlídce byly ale v kufru vozu nalezeny další registrační značky, policie proto ženu zajistila kvůli výslechu,“ řekl mluvčí krajských hasičů Roman Žemlička iDNES.cz.

 „Na místo vyjely dvě automobilové stříkačky. Hasiči ihned začali oheň likvidovat, totálnímu zničení vozu už ale nezabránili. Žár plamenů poškodil také značky na silnici,“ popsal Žemlička iDNES.cz.

Vyšetřovatel hasičů má několik důvodů, kvůli nimž došlo k požáru vozidla. „Mezi nimi je i vznícení prasklé pneumatiky auta. Řidička totiž pokračovala v jízdě po disku s poškozenou pneumatikou,“ řekl Žemlička iDNES.cz.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání