Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Horor na pražské poště! Z těžkého balíku vytékala krev a páchl hnilobou

Balík, ze kterého vytékala krev, vyděsil zaměstnance pošty v Praze
Balík, ze kterého vytékala krev, vyděsil zaměstnance pošty v Praze  (Autor: Policejní deník)
Autor: dce - 
26. srpna 2015
09:14

Pořádně vyděšené byly asi pošťačky z pobočky na Praze 5, když objevily velký těžký balík, ze kterého vytékala krev a který páchl hnilobou. Na místo byli přivoláni policisté.

Pokaždé, když se na poště objeví podezřelý balíček, bojí se zaměstnanci hrůzného nálezu. Nebylo by to totiž poprvé, co by se vrah pokusil částí těla své oběti zbavit přes poštu. Právě proto byli i na pobočku pošty v Janského ulici v Praze 5 zavoláni policisté.

Když dorazili na místo, nestačili se divit. Průhledný pytel, ve kterém byl balík umístěn, byl plný krve. Na poštu přijeli policisté z hlídkové služby, hasiči a hygienička. Nejprve zavolali odesílateli děsivé zásilky.

Ten tvrdil, že uvnitř jsou červi, což se potvrdilo i po otevření balíku. Třicet kilogramů červů ale po delší době na poště začalo hnít a rozkládat se...

Vysvětlení, co dělalo tak velké množství červů na poště, je jednoduché. Muž poslal zásilku jako krmení pro rybičky. Jenže pošta balík poslala kvůli nečitelné adrese zpět. A na pražské pobočce pak balík ležel několik dní.

Policisté se celou věcí dále zabývat nebudou, nedošlo totiž k žádnému trestnému činu. Balík vyzvedne a zlikviduje asanační firma.

nikki ( 27. srpna 2015 16:04 )

co s PPL kdyz delate na smeny... to jde docela blbe :/

sores ( 26. srpna 2015 13:04 )

Nějak se v tom českém kapitalismu vše hroutí k horšímu. Je čím dál více zločinů a p.rasáren.

karmavana ( 26. srpna 2015 12:09 )

Skrátka "dnes podáš, zítra dodáme"...

dajan ( 26. srpna 2015 11:41 )

Bič boží

jana999 ( 26. srpna 2015 10:54 )

nemáš pravdu nic horšího než česká pošta jako dopravce v ČR neexistuje, balíky absolutně neumí dopravit do ruky a ještě je tak drzá, že si myslí, že na ní zákazníci budou čekat celý den, jestli opravdu náhodou přijdou, jak avízovali, což se nestane a bez avíza a omluvy drze očekávají, že kvůli nim budete sedět doma další den. Totéž výmluva s adresou. Kdo má dopravce českou poštu u toho už nic neobjednávám, nic horšího neexistuje

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání