Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krvavý útok na cizince v Praze: Pachatel muže pobodal a zmizel

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
Autor: ČTK - 
22. srpna 2015
17:23

Pražská policie pátrá po neznámém útočníkovi, který dnes po poledni pobodal pětatřicetiletého cizince spícího na zastávce hromadné dopravy v Choceradské ulici na Spořilově. Policejní mluvčí Andrea Zoulová uvedla, že policie hledá i svědky incidentu. Těžce poraněného muže záchranáři odvezli do nemocnice.

Záchranáři zraněného převezli podle serveru iDNES do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Muž utrpěl bodnou ránu a poranění hlavy v důsledku pádu. Mluvčí nemocnice Lukáš Matýsek ČTK potvrdil, že muže nemocnice přijala, další informace nicméně nemocnice poskytovat nebude.

Policie na případu podle Zoulové intenzivně pracuje. "Stále platí, že budeme rádi za každou informaci," zdůraznila mluvčí výzvu pro případné svědky. Ti se mohou hlásit na tísňové lince 158.

buban ( 22. srpna 2015 20:51 )

Vypovídací hodnota tohoto článku je nulová. Není v něm totiž zmíněno, zda se jednalo o ož.ra.lé.ho Němce, který tam spočíval po náročném víkendu v matičce Praze, či o č.m.o.u.d.a kdesi z p.r.d.e.l.e, který se chce vetřít do pobytu a sociálních dávek v Česku.

factumpactum ( 22. srpna 2015 19:02 )

Radikalizace hrozí proto, že je to logické vyústění toho, že je odtud nedokáže vláda vykopat urychleně do hajzlu, což ale chce naprostá většina obyvatel a v tomto případě oprávněně. Lidi toho začínají mít už plné zuby.

factumpactum ( 22. srpna 2015 18:57 )

Blesk je spíš na straně sebranky, která se sem valí. Většinou ani diskuse k článkům o nich nedávají. Převážná většina je tady nechce a mnoho dalších na ně v soukromých rozhovorech nadává i když veřejně se tváří z obav z možného postihu jinak. Když se semele, tak se tomu nebudu divit, vinu za to pak ponesou ti, kteří je sem pouštějí a nedokáží je obratem vykopat do haj zlu.

mira209 ( 22. srpna 2015 18:12 )

Jsme rádi že tu pravomoc nemáte!!!

naidka ( 22. srpna 2015 17:47 )

Blesk nikdy nic takového nenapsal. Blesk straní uprchlíkům stejně jako ty.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání