Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Tyrany, kteří ubili bezdomovce, vychovávaly babičky: Nestačily na ně!

Policie dopadla dva mladíky podezřelé z ubití bezdomovce v Pardubicích
Policie dopadla dva mladíky podezřelé z ubití bezdomovce v Pardubicích  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
12. srpna 2015
12:39

Neuvěřitelný případ ubití bezdomovce dvěma nezletilými chlapci otřásl celou republikou. Minulé pondělí ho utýrali na autobusovém nádraží v Pardubicích. Dva tyrany vychovávaly jejich babičky, nestačily snad na ně?

Dva nezletilí sadisté teď čekají ve vazbě na soud. Jenže veřejnost se ptá, jak se něco takového vůbec stalo? Jak se takto otřesný nápad zrodil ve hlavách dvou prakticky ještě dětí? Deník Mladá Fronta DNES odhalil, že oba chlapce vychovávaly jejich babičky.

Dva mladíci toho měli hodně společného – rodiče se jim rozvedli a oba je vychovávali prarodiče. Podle deníku byla jejich výchova volnější. „Babička na něj nestačila, poflakoval se všude možně,“ uvedl rodinný přítel o jednom z tyranů.

Jejich spolužáci ale celé věci nemůžou uvěřit. Uznávají, že to byli sígři, ale aby někoho zabili, to jim přijde nemožné. Nikdy neměli podle nich problémy s policií. 

Podle ostatních bezdomovců byl utýraný muž bezkonfliktní. Slovenský bezdomovec chodil o francouzské holi, protože už se hůř pohyboval. Dva sedmnáctiletí mladíci ho navíc napadli ve spánku. Muž neměl žádnou šanci se bránit. Stříleli do něj vzduchovkou, kopali ho, nůžkami stříhali do přirození a jeho francouzskou hůl mu zasunuli do konečníku. Nakonec muže podpálili.

Teď čekají ve vazbě na soud – kvůli věku a kvalifikaci trestného činu jako ublížení na zdraví s následkem smrti jim hrozí jen rok až pět let vězení. Policie nevylučuje, že právní kvalifikaci přehodnotí na vraždu. Pak by oba mohli být odsouzeni na pět až deset let.

judittka ( 15. srpna 2015 11:06 )

Pořád tady nadáváte na babičky co vychovávaly ty kluky...Proč neotočíte ten svůj hněv na rodiče těch dětí??? Kteří místo toho aby se starali o svoje děti tak je raději strčili k babičkám!!! Co chudák taková ženská...svoje děti si vychovala a ted se má starat ještě o vnoučata?? Tady hledejte zakopanýho psa!!!!.... Proč se máma a ani táta nestarali?? Proč je neměli u sebe?? Je jasné že taková stará ženská už toho moc nezmůže tady totálně selhali rodiče...!!! Ne babička..!!!Pravděpodobně by asi jinak byli někde v domově děti a tak si je raději ta babička vzala k sobě...Bohužel...nestačila na ně..ale rozhodně bych nedávala veškerou vinu babičkám...ale největší podíl toho co z nich vyrostlo je na rodičích!!!!!!

majojo ( 12. srpna 2015 15:38 )

Ono je vedro. Dej si obklad, než začneš žvatlat.

moiaza ( 12. srpna 2015 15:38 )

Kecy o ničem. Všichni řešíte výši trestu. Přemýšlejte o tom, proč to ti kluci udělali. Proč táto doba "rodí" tolik vrahů, geunerů, zlodějů a pod? Ano, byli po celou dobu existence země, ale dnešní doba je enormně zlá. Jako důcjodce něco pamatuji. Takové obavy a strach jsem neměl ani za "hluboké totality". A to jsem nic neprovedl. Ty sadistické vrahy z těch kluků částečně udělala společnost, ve které žijeme. Přemýšlejte.

majojo ( 12. srpna 2015 15:36 )

U bezdomovců se někdy ti zatoulaní voříšci mají líp, než jejich páni.

mazd ( 12. srpna 2015 13:58 )

A ještě mají těžkou sexuální poruchu.Jak vylezou z lochu,tak je to průser

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání