Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Černý pátek v Čáslavi: Při dopravní nehodě umřelo dítě, tři lidé jsou zranění

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek  (Autor: Profimedia.com)
Autor: ČTK - 
31. července 2015
08:13

U Čáslavi na Kutnohorsku v noci na dnešek narazilo auto do betonového sloupu. V autě cestovali dva dospělí a dvě děti. Tři lidé se zranili, jedno dítě zemřelo, informovala ČTK mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová.

Nehoda se stala před 3:30, auto narazilo čelně do betonového sloupu. "Řidiče s pohmožděnou pánví a spolujezdkyni, která měla nárazem zhmožděná záda, záchranáři ošetřili a poté oba transportovali do kolínské nemocnice. Letecky do Thomayerovy nemocnice bylo po zajištění přepraveno dítě, které utrpělo poranění horní končetiny a zhmoždění zad," uvedla Effenbergerová. Druhé dítě začali záchranáři oživovat, ale svým zraněním podlehlo.

12Milos ( 21. února 2018 19:31 )

v tom autě zemřela má spolužačka... a jednalo se o mikrospánek.. nikdo si nic nedokazoval.. byl to blbý mikrospánek!

moiaza ( 31. července 2015 08:33 )

Český řidič si neustále musí něco dokazovat. Léčí si zřejmě nějaké komplexy. U nás ve vesnici jezdí velmi často na "silné mašině" muž se svým dvouletým dítětem. Vozí ho na nádrži. Sám nemá přilbu, brýle, prostě nic. Jen kraťasy. Jezdí po silnici s běžným silničním provozem. Je zajímavé, že za celou dobu nepotkal policisty. Jezdívá opravdu často. Je vidět, že mu nezáleží na životě ani jeho vlastního dítěte. Kam se poděla nějaká zodpovědnost člověka? Potom denně čteme o neštěstích na naších silnicích.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání