Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vichr odnesl skákací hrad i dětmi: Tříletá holčička zemřela

Video se připravuje ...
Autor: šim - 
10. června 2015
14:00

Hrůzostrašné video z jihočínské oblasti Kuang-si zachytilo, jak silný vítr odnesl velký skákací hrad, na kterém v tom okamžiku bylo několik dětí. Zoufalí rodiče, kteří přihlíželi, se instinktivně snažili kolos udržet, ale marně. Hrad uletěl několik metrů. Bohužel při nehodě zahynula tříletá dívenka.

Skákací hrad stál před supermarketem, aby si děti ukrátily chvíli, zatímco rodiče nakupují. Podle tamních úřadů neměl provozovatel hradu na činnost licenci a s atrakcí tam stál načerno. Údajně byl hrad přikotven lany a zatížen kameny. Celou tragédii zaznamenaly bezpečnostní kamery.

Na záznamu je vidět, jak poryv větru nejprve s nafukovacím kolosem zacloumá. Holčička, která zrovna na atrakci skákala, se snaží běžet k okraji hradu, kde stojí žena, zřejmě její maminka nebo jiná příbuzná. Pak však vítr zaduje mnohem silněji, až se hrad začíná zvedat ze země. Zoufalá žena se instinktivně snaží obrovský hrad udržet rukama. Její síly jsou však proti síle větru úplně mizivé.

Hrad i děvčátkem nakonec uletěl několik metrů. Dívenka byla z atrakce vymrštěna a pád na zem jí způsobil vážná poranění, kterým později v nemocnici podlehla.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi