Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Čtrnáctiletý kluk se proháněl po Praze v autě: Rozstřelil ho o sloup

Čtrnáctiletý kluk se proháněl po Praze v autě: Rozstřelil ho o sloup (ilustrační foto)
Čtrnáctiletý kluk se proháněl po Praze v autě: Rozstřelil ho o sloup (ilustrační foto)  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ljš - 
16. července 2015
14:39

Patnácté narozeniny, které měl následující den, slavil zběsilou jízdou v autě! Školák ji zakončil se vší parádou, když před očima městských strážníků naboural do sloupu veřejného osvětlení.

Mladého řidiče policisté nachytali náhodou. Zrovna když hlídka městských strážníků kroužila městem, zahlédli jen kousek od sebe auto modré barvy, které jelo v protisměru. 

"Vozidlo projelo křižovatkou ulic Donovalská a Ke Stáčírně. Řidič nedal přednost v jízdě vozidlům, která jela po hlavní silnici. Poté co řidič vozidla projel křižovatkou, naboural do přenosné dopravní značky, nato najel na obrubník a nakonec narazil do sloupu veřejného osvětlení," uvedl mluvčí městských policistů.

Ale ani náraz do sloupu řidiče nezastavil. Městští policisté se za poškozeným vozem vydali okolními ulicemi a nakonec jej dostihli. "Ve vozidle se nacházely dvě osoby, které na první pohled nebyly zraněny a nabídku na přivolání záchranné služby odmítly. Kontrolou totožnosti bylo zjištěno, že řidičem vozidla je nezletilý chlapec," řekl mluvčí. Řidiči ovšem nebylo ještě ani patnáct let! Narozeniny měl až druhý den.

"Spolujezdec strážníkům uvedl, že je majitelem vozu a že řízení vozu chlapci svěřil, přestože věděl, že není držitelem řidičského oprávnění. Na místo byla přivolána matka nezletilého a hlídka policie, která si celou událost převzala k dalšímu došetření," dodal mluvčí.

honza54.. ( 16. července 2015 18:30 )

nic tady jsem nepsal já ale debil admin a ještě mě tečkuje, magor

moiaza ( 16. července 2015 18:28 )

V našem Havlistánu žádná překvapující zpráva. Normálka - běžná věc.

asijo ( 16. července 2015 16:54 )

Měl si rozstřelit hlavu.

pekaaaros ( 16. července 2015 14:49 )

co už no ještě že to odnes jen sloup .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání