Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Tragédie na Vsetínsku: V přehradě se utopila patnáctiletá dívka

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Jaroslav Krčál)
Autor: ljš - 
12. července 2015
18:41

Z prázdninového tábora už se k mámě a tátovi nikdy domů nevrátí. Patnáctiletá dívka se utopila v přehradě Bystřička u Valašského Meziříčí.

Dívka byla v Bystřičce na táboře a šla se s ostatními dětmi koupat. Po vykoupání ji ostatní začali pohřešovat, vedoucí podle Deníku ani nevěděli, zda zůstala ve vodě. Po nějaké době však bylo její tělo nalezeno právě tam. „Záchranáři se ji snažili hodinu oživovat, ale bezúspěšně,“ řekl mluvčí záchranné služby Petr Olšan.

Na místo zamířila kvůli pomoci také psycholožka hasičů, policisté vyslali intervenční tým. „Okolnosti této smutné události a její příčina je stále v šetření,“ řekl vsetínský policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.

V sobotu také utonul v jezeře u Ostrožské Nové Vsi na Uherskohradišťsku třiačtyřicetiletý muž z Valašskomeziříčska. Lidé i záchranáři se jej snažili oživit, ale marně.

vlamore ( 13. července 2015 23:19 )

Sama(nebo sám) jste toho důkazem,co v této republice rostě za hovada!!Jasně,že se to stát nemělo,ale je to neštěstí a to obrovské. Teda pokud vedoucí nebyli v čudu a třeba nechlastali.Ale to snad ne.Tady jde u velké pochybení ze strany dozoru..kde byl plavčík,když je tam větší koncentrace dětí?Rodiče zaplatí nemalou částku za to,aby byl nad dítětem dozor,protože většina dovolenou 2 měsíce nemá....

merlina29 ( 13. července 2015 11:36 )

Tato přehrada si bohužel každý rok vybere svoji daň. 

tajna1509 ( 13. července 2015 07:40 )

Nejdrive napisete 8 leta pak 15 leta mozna mela 20 let co ????? Ono je to je jedno je to tragedie tak jako tak .

mourovata.kocka ( 12. července 2015 21:51 )

Přečti si zase ty, na co reaguješ. Sameček to napsal správně.

verka1 ( 12. července 2015 21:17 )

rodiče?? neumíš číst! holčička byla na táboře, tedy je zodpovědný vedoucí!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání