Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Soutěž jedlíků museli zrušit kvůli tragédii: Na místě zemřel pravidelný účastník

Účastník soutěže jedlíků zemřel přímo na akci! (Ilustrační foto)
Účastník soutěže jedlíků zemřel přímo na akci! (Ilustrační foto)  (Autor: Facebook)
Autor: dce - 
13. července 2015
14:15

Soutěže jedlíků jsou i u nás velmi oblíbené. K těm nejpopulárnějším patří Borůvkobraní v Borovanech na Českobudějovicku. Letošní soutěž musela být ale zrušena kvůli tragické smrti jednoho z účastníků!

Třiapadesátiletý muž, který každý rok na soutěž dojížděl až z Kladna, zemřel přímo na akci! „Před startem šel ještě na toaletu a tam se mu s největší pravděpodobností zamotala hlava a uhodil se o pisoár,“ uvedl pro server budejckadrbna.cz moderátor akce Milan Džuba.

Jeden z návštěvníků uvedl, že se celá soutěž už připravovala, když někdo začal volat záchranku. Mezitím začali lidé se zdravotním kurzem první pomoci muži masírovat srdce. Lékaři dorazili i s vrtulníkem zanedlouho. Snaha amatérských záchranářů i lékařů už byla ale marná.

Muž, který na soutěž letos dorazil se sestrou, pravděpodobně utrpěl srdeční zástavu, alkohol lékaři vyloučili. Kvůli tragédii pořadatelé soutěž zrušili, ačkoliv v ní chtěli původně pokračovat. Přesto se v Borovanech během víkendu na Borůvkobraní přišlo podívat asi 15 tisíc lidí.

pelagie ( 14. července 2015 19:44 )

Vůbec všechny ty soutěže jedlíků je zvěrstvo... rvou to do sebe jako blbci, dáví se, zvracejí..to je soutěž ?? možná, ale blbců

lunatic ( 13. července 2015 14:55 )

Ten sled událostí se přece mohl prohodit;nejprve se pořádně najíst ... a až poté na WC

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání