Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vrah Aničky a Michala byl pouze měsíc na svobodě: Seděl za brutální vraždu 13letého chlapce

6. července 2015
06:16

Zastřelili je, pak jejich auto shodili ze srázu, aby to vypadalo jako nehoda. Albánská policie zná jednoho z vrahů českých turistů Michala a Anny. Je jím Sokol Mjacaj, který před pár týdny vyšel z vězení, kde seděl za spoluúčast na brutální vraždě třináctiletého chlapce.

Brutální vražda se odehrála ve Shkodře. Tam tři vrahové třináctiletého chlapce obklíčili a chtěli po něm jeho zlatý řetízek. Chlapec Agim Leraj jim ho ovšem odmítl dát.

Jeden z bratří ho popadl a odvedl na skálu nad řekou. Tam ho brutálně se svými dvěma sourozenci zmlátil a znásilnil. Pak ho hodili do řeky a stoupli mu na krk, dokud se neutopil.

Za tento brutální čin byl nejstarší z bratrů odsouzen k doživotnímu vězení, zatímco jeho bratr Edmondin dostal jedenáct let. Sokolu Mjacajovi bylo vyměřeno desetileté odnětí svobody. Avšak protože během jednání svědčil proti svým bratrům, za katr si tak sedl pouze na šest let.

Dvacetiletý Mjacaj z něho vyšel teprve před měsícem. Právě tohoto vraha na své dovolené v Albánii potkali Češi Michal S. a Anna K.

Ti se do turisty oblíbené země vydali na cestu po parku Thethi. Na výpravu jeli na vlastní pěst svým oblíbeným vozem Nissanem. Vše probíhalo tak, jak má, dokud si je nevyhlídl vrah Mjacaj.

Na odlehlém místě parku si na ně se svými kumpány počkal. Turisty okradli a pak je zastřelili. Auto pak i s nimi shodil ze srázu, aby to vypadalo jako nehoda.

Ovšem udělal chybu. Na karosérii vozu se našly jeho otisky, a tak albánská policie vyhlásila pátrání. Mjacaje hledalo přes 350 policistů a nakonec ho našli v jednom domě v Grudë. Zatčen byl po krátkém vyjednávání. Při výslechu policii vraždu přiznal.

hejhej ( 6. července 2015 11:42 )

Tak to končí, když se vrazi pouštějí na svobodu. I u nás po amnestii Havla vrahů a násilníků byly recidivy. Nevěřím, že se vrazi a násilníci změní v kriminále.

sores ( 6. července 2015 10:20 )

 Proč by lidi nevraždili a neloupili když za to dostanou pár let a polovinu jim ještě odpustí?! Je jen na společnosti aby se zbavovala takových bestii lidského odpadu. Žádnou druhou šanci,mají to v sobe jiní nedokáží být.Smrt za smrt, kašlat na to že je to v 21 stol.nehumánní, tak holt se bude zabíjet dál.

naidka ( 6. července 2015 09:53 )

Se zvyšující venkovní teplotou se zvyšuje zmatenost článků Bleskáči - bacha na pitný režim a mokré kapesníky na hlavu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání