Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krkavčí matka, která vyhodila dítě do kontejneru: Udal ji gynekolog!

Autor: shp, jad - 
25. června 2015
21:04

Celý Mníšek pod Brdy je šokován smrtí novorozence, kterého krkavčí matka Andrea S. vyhodila do kontejneru. Tu kriminalistům udal gynekolog, za kterým přišla s tím, že krvácí.

Při prohlídce lékař zjistil, že žena musela krátce před návštěvou porodit. Odeslal ji do nemocnice a zavolal na linku 158. Okamžitě se rozjelo rozsáhlé pátrání.

V ulici Ke škole pak našli miminko zabalené v igelitce, odhozené v kontejneru mezi odpadky. Provedli také domovní prohlídku v jednom z bytů v nedalekém paneláku. Obyvatelé z okolí nemluvili o ničem jiném.

V tom bytě bydlí správce domu, má syna a jeho přítelkyně je těhotná,“ popisovala deníku Aha! máma s kočárkem na nedalekém dětském hřišti.

Jsou lidé, kteří na miminko čekají roky a třeba se ani nedočkají. Ten, kdo dokáže vyhodit dítě do popelnice, by si zasloužil provaz,“ dodal muž ze sousedství.

Policisté podrobnosti případu tají. „Jak dlouho v kontejneru tělíčko novorozence leželo a kdo ho tam hodil, je předmětem vyšetřování,“ sdělil Jakub Vinčálek ze středočeské policie.

Přesnou příčinu smrti miminka určí pitva. Zdroj Aha! uvedl, že se mladá žena měla svěřit matce, že „něco vyhodila, neví, co to je a nemluvilo to“. Ženu hned v nemocnici operovali.

oliiiii3 ( 26. června 2015 17:29 )

Misto operace tam me nalit čubce kyselinu. Kolik rodin čeka na adopci a tyhle mrchy to hoději jak smeti.

deratizator ( 26. června 2015 10:08 )

No, to máte pravdu, vůl u toho nebyl určitě. Vůl je totiž, na rozdíl od býka, vykastrovaný.

luski ( 26. června 2015 06:05 )

 Havloidní *** !

tymitaky ( 25. června 2015 22:42 )

Vykřičníkem na konci to ještě dorazil.

hejhej ( 25. června 2015 22:32 )

Udal ji gynekolog. Ubohý pisálku, snad nahlásil, což je jeho povinnost.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání