Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Policisté dopadli krkavčí matku (32) z Lounska: Dítě hodila do popelnice!

Autor: ljš, ČTK - 
9. prosince 2013
11:46

Mohla ho dát do babyboxu, nebo k adopci. Místo toho dvaatřicetiletá žena své dítě pravděpodobně hned po narození zavraždila a hodila v Podbořanech na Lounsku do popelnice. Krátce na to byla dopadena.

Novorozenec, jehož našel bezdomovec v popelnici v Podbořanech na Lounsku, se narodil živý. "Kriminalisté v této souvislosti už zadrželi dvaatřicetiletou ženu, která je podezřelá z vraždy," řekla krajská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

Bezdomovec našel v kontejneru tělíčko v neděli ráno. "Přivolaný lékař při prvotním ohledání neshledal známky cizího zavinění a konstatoval, že se dítě narodilo živé. Ke zjištění přesné příčiny smrti byla nařízena soudní pitva, která bude ještě dnes," řekla Poláčková.

Podezřelou ženu kriminalisté zadrželi v neděli večer. Bližší informace policie uvede na úterní tiskové konferenci.

maxipesfik ( 10. prosince 2013 17:44 )

Třeba laktační psychoza nebo tak něco ne? No ale pokud to udělala z chladnou hlavou,pak jedině provaz....

strnad86 ( 10. prosince 2013 10:28 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

nejkaaaa ( 9. prosince 2013 19:16 )

Při těchto případech často váhám jestli je číst...zvlášť když své děti považuju za svůj smysl života který mě i mému manželovi mohl být dán...Po vychladnutí a chuti tyto ženy lynčovat, si říkám že nikdo nevíme co se stalo.Neomlouvám v žádném případě tenhle způsob řešení,ale mou dobrou přítelkyni kdysi v NY znásilnili za bílého dne takovým způsobem že se dodnes léčí a nejen z toho,otěhotněla s dotyčným hajzlem a šla na potrat.Ale nechat 9 měsíců od počátku dítě bojovat a pak ho ihned zabít mi přijde snad nejkrutější a nelidský řešení at se stalo té vražedkyni cokoliv neměla právo tomu človíčku nedat možnost volby.Adopci,babybox,a hlavně velice zvrácené.Občas zazní že měla žena poporodní zkrat,ale co pak její rodina,okolí.Pamatujete na tu mladou holku jak pohodila novorozeně a jela s partnerem na dovolenou, bleju,ale na druhou stranu si říkám,možná souhlasit nebudete,že proto dítě je možná lepší že už ho nikdo trápit nebude protože pokud by možná žilo tak by nejspíš štastné dětství nemělo.Buďte dobří a snad takových zpráv bude spíš ubývat.Přeju si to.

marie60 ( 9. prosince 2013 13:54 )

 Měli by takovým matkám _zrůdám zašít pi, aby nemohly rodit další děti.

parapetka ( 9. prosince 2013 13:34 )

nasatříkat jí do pí.či montážní pěnu,kur.vě jedné zas.rané

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání